Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Суб'єкт у сфері онлайн-медіа
Назва онлайн-медіа – «i.ua»
Адреса: 04050, місто Київ, вул. Мельникова, буд. 12
E-mail: [email protected]
Телефон: 044-205-43-00
Ідентифікатор медіа – R40-06580
Матеріали сайту i.ua призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам'ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. Інформаційний ресурс i.ua не проводить ігри на реальні та/або віртуальні гроші, також сайт не приймає ні в якій формі оплату ставок та інших платежів, які пов’язані/можуть бути пов’язані з азартними іграми, букмекерами чи тоталізаторами. Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі i.ua публікуються виключно в інформаційних цілях.
Коментарі
trinks
125.10.15, 22:55
1.нужны сочные яблоки, чтоб был сок
2. я сверху посыпала сахарной пудрой, в слои можно не бросать сахар
3. орехи добавили вкус печеному яблоку
4. сверху лучше натереть масло, чтоб оно распределилось по всей поверхности, а то была видна мука с краю, где не попало масло
5. очень много мороки -почистить и натереть 1,5 кг яблок , если в наличии небольшие яблоки
6 похожий рецепт в интернете, но там берут 1 стакан муки, 1 стакан манки и 5-6 сочных яблок , а если делать по рецепту, то выходит больше
7. можно домешивать сухую смесь, если вдруг не хватит
8. очень хорошие комментарии к похожему рецепту http://www.good-cook.ru/visitor/tort/tort_103.shtml
Я еще не тратила столько времени, чтоб напечь яблок в оригинальном тертом виде .))
trinks
23.10.18, 00:59
Другой рецепт
1 стакан манки
1 стакан муки
1 стакан сахара
0,5 ч.л. разрыхлителя
Сухую смесь перемешать
Яблоки натереть на крупной терке (много яблок)
смазать дно маслом
потом сухая смесь- яблоки-сухая смесь -яблоки и т.д.
завершаем сухой смесью и сверху масло положить 50-60 грамм
Запекаем при 180С -45 минут