1.Вилити 125 мл 9% уксуса, 125мл олії, додати 125гр цукру.
2.Додати 1стол.ложку з гіркою солі , часник надушити, 1,5 столових ложки приправи по корейські.
3. все перемішуємо і залишаємо настоятися.
4.Два кіло огірків замочити у воді, я чистила їх, можна не чистити і нарізати невеликими брусками.
5.Натерти 0,5 кг моркви на терці по корейсьці, я терла а буряковій терці.
6.Перемішати огірки з морквою і залити розчином ці спеціями.
7.Залишаємо на годину , щоб пустило сік
8. насипаємо у стерилізовані банки.
9.У каструлю наливаємо воду, на дно салфетку, ставимо банки, прикриваємо кришками і стерелізуємо.
10. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння води. Як закипить стерилізуємо для банки 600гр-12 хвилин, для 1л-15 хвилин.
11.Дістаємо і закручуємо банки.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
trinks
126.10.23, 10:44
https://1000.menu/cooking/37092-salat-iz-ogurcov-s-morkovu-po-koreiski-na-zimu
trinks
226.10.23, 10:45
їсти їх треба холодними
trinks
326.10.23, 10:48
Огірки-2 кг
Морква-0.5 кг
Оцет-125 мл
цукор-125 гр
Олія-125 мл
Сіль-1 стол.л.
Часник-45 гр
Спеції сухі для моркви по-корейські-1.5 стол.л.
trinks
426.10.23, 10:59
https://www.youtube.com/watch?v=jF2BP5tgt8U&t=1s
рецепт в ютубі
trinks
526.10.23, 11:01
1.Вилити 125 мл 9% уксуса, 125мл олії, додати 125гр цукру.
2.Додати 1стол.ложку з гіркою солі , часник надушити, 1,5 столових ложки приправи по корейські.
3. все перемішуємо і залишаємо настоятися.
4.Два кіло огірків замочити у воді, я чистила їх, можна не чистити і нарізати невеликими брусками.
5.Натерти 0,5 кг моркви на терці по корейсьці, я терла а буряковій терці.
6.Перемішати огірки з морквою і залити розчином ці спеціями.
7.Залишаємо на годину , щоб пустило сік
8. насипаємо у стерилізовані банки.
9.У каструлю наливаємо воду, на дно салфетку, ставимо банки, прикриваємо кришками і стерелізуємо.
10. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння води. Як закипить стерилізуємо для банки 600гр-12 хвилин, для 1л-15 хвилин.
11.Дістаємо і закручуємо банки.