Ріжемо кубіками та засипаємо цукром.
Стоїть півгодини і гарбуз пускає сік
Потім вмикаємо плиту і гарбуз вже вариться у своєму соку з цукром
проварюємо хвилин 15, але так щоб не розпалась
і сушимо в сушці на пергаменті
До цього у мене гарбуз розвалювався , а тут виходять гарненькі цукати
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
trinks
123.02.23, 19:32
Ріжемо кубіками та засипаємо цукром.
Стоїть півгодини і гарбуз пускає сік
Потім вмикаємо плиту і гарбуз вже вариться у своєму соку з цукром
проварюємо хвилин 15, але так щоб не розпалась
і сушимо в сушці на пергаменті
До цього у мене гарбуз розвалювався , а тут виходять гарненькі цукати
Кислица
224.02.23, 13:01
pike1979
324.02.23, 19:56
trinks
425.02.23, 01:55Відповідь на 2 від Кислица
trinks
525.02.23, 01:55Відповідь на 3 від pike1979