3 При жарке синеньких использовать растительное масло не нужно, так как вам нужно добиться того, чтобы в процессе обжаривания из них вышла вся влага.
каждый баклажанный ломтик хорошенько обмакните в маринад, после чего сверните их все рулетиком.
водичка по "ватер-линию" с маленьким куском сливосногот маслаогоне много водички?как раз внорм, пока водичка выкипит, масло пропитает и разнежит.. все равно хрен шкурку грызть синеньких будешь
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Nech sa paci
114.09.17, 22:20
Поки Ви там збираєтеся спати, пошарюся у Ваших фоточках.
disu
215.09.17, 06:04Відповідь на 1 від Nech sa paci
доброго ранку,Толічок!
налюбувався піщьою вкусною?
Nech sa paci
315.09.17, 11:21Відповідь на 2 від disu
Ага! Доброго ранку!
disu
415.09.17, 12:02Відповідь на 3 від Nech sa paci
*пиріг з ябуками*бо вже пора
Nech sa paci
515.09.17, 14:48Відповідь на 4 від disu
Давно пора! Давайте його сюди!
Хозяин- С
617.09.17, 20:39
водичка по "ватер-линию" с маленьким куском сливосногот масла
disu
717.09.17, 21:03Відповідь на 6 від Хозяин- С
огоне много водички?
Хозяин- С
817.09.17, 21:05Відповідь на 7 від disu
как раз внорм, пока водичка выкипит, масло пропитает и разнежит.. все равно хрен шкурку грызть синеньких будешь