Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Суб'єкт у сфері онлайн-медіа
Назва онлайн-медіа – «i.ua»
Адреса: 04050, місто Київ, вул. Мельникова, буд. 12
E-mail: [email protected]
Телефон: 044-205-43-00
Ідентифікатор медіа – R40-06580
Матеріали сайту i.ua призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам'ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. Інформаційний ресурс i.ua не проводить ігри на реальні та/або віртуальні гроші, також сайт не приймає ні в якій формі оплату ставок та інших платежів, які пов’язані/можуть бути пов’язані з азартними іграми, букмекерами чи тоталізаторами. Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі i.ua публікуються виключно в інформаційних цілях.
Коментарі
натурал
12.10.08, 20:14
а порезал их ножом зачем? ЧИКАТИЛА
Hot-dog
23.10.08, 14:29Відповідь на 1 від натурал
А я их по чикаю-по чикаю - почикаю.......

pike1979
35.10.08, 12:32Відповідь на 1 від натурал
Шоб потом косточками не давиться

натурал
45.10.08, 12:50Відповідь на 3 від pike1979
-а як це?
pike1979
55.10.08, 12:59Відповідь на 4 від натурал
Костлявую рыбу перед жаркой желательно надрезать как на фотке (можно между надрезами растояние и уменьшить) ...вопервых так она лучше прожариться ,а вовторых кости мелкие перерезаються и тоже прожариваються и тогда карась , плотва , лещ съедаются без проблем

Hot-dog
65.10.08, 13:36Відповідь на 5 від pike1979
В следующий раз так и сделаю....
натурал
75.10.08, 13:39Відповідь на 5 від pike1979
-гастрономическая тема тоже имеет свои тонкости
спасибо
pike1979
86.10.08, 20:36Відповідь на 6 від Hot-dog
Попробуй проверено....

pike1979
96.10.08, 20:41Відповідь на 7 від натурал