Вже не пам'ятаю рік коли вперше(а це саме та ніч) розквітла Королева Ночі. З того часу, отак цвіте щороку по декілька разів на рік. Дуже гарне видовище, коли цвіте цей кактус. /
Вже не пам'ятаю рік коли вперше(а це саме та ніч) розквітла Королева Ночі. З того часу, отак цвіте щороку по декілька разів на рік. Дуже гарне видовище, коли цвіте цей кактус.

Інформація

  • Папка: Природа моїми очима (7 з 32)
  • Додана: 7.11.2016
  • Камера: Xiaomi Redmi 3S
  • Дата зйомки: 7 листопада 2016, 3:11:38
Детальна інформація

Коментарі

18.11.16, 11:24

Витвір мистецтва

    28.11.16, 17:14Відповідь на 1 від Возрождённая

    Витвір мистецтваПрироди й піклування. До речі з цього моменту стали цвісти всі кактуси, але цей сорт дає самі шикаарні квіти

      39.11.16, 08:54Відповідь на 2 від Лъйошкин_Кот

      Витвір мистецтваПрироди й піклування. До речі з цього моменту стали цвісти всі кактуси, але цей сорт дає самі шикаарні квітиНе квітка, а диво!

        49.11.16, 10:29Відповідь на 3 від Возрождённая

        Витвір мистецтваПрироди й піклування. До речі з цього моменту стали цвісти всі кактуси, але цей сорт дає самі шикаарні квітиНе квітка, а диво!Можу розсаду дати-повно

          Гість: Док_Гротсник

          59.11.16, 19:18

            69.11.16, 19:26Відповідь на 5 від Гість: Док_Гротсник

            Додав вас також. До речі, є ще Принцеса ночі, той дрібніший(королева метр з чимось зростом) й квіти менші, але не білі а розові. Теж цвітуть гарно.

              Гість: Док_Гротсник

              79.11.16, 19:28Відповідь на 6 від Лъйошкин_Кот

              Додав вас також. До речі, є ще Принцеса ночі, той дрібніший(королева метр з чимось зростом) й квіти менші, але не білі а розові. Теж цвітуть гарно.снимок необычный. словно под водой.

                89.11.16, 19:34Відповідь на 7 від Гість: Док_Гротсник

                Додав вас також. До речі, є ще Принцеса ночі, той дрібніший(королева метр з чимось зростом) й квіти менші, але не білі а розові. Теж цвітуть гарно.снимок необычный. словно под водой.Это перефото с бумажной фото. Ценность бумажных в том, что они хоть со временем тмянеют, но в то же время не исчезают путем удаления. Потому, у меня нет цифровых фото старых. Этому уже лет 15,точно.

                  Гість: Док_Гротсник

                  99.11.16, 19:36Відповідь на 8 від Лъйошкин_Кот

                  Додав вас також. До речі, є ще Принцеса ночі, той дрібніший(королева метр з чимось зростом) й квіти менші, але не білі а розові. Теж цвітуть гарно.снимок необычный. словно под водой.Это перефото с бумажной фото. Ценность бумажных в том, что они хоть со временем тмянеют, но в то же время не исчезают путем удаления. Потому, у меня нет цифровых фото старых. Этому уже лет 15,точно.это да. у меня тоже современный архив никак не складывается. то жесткий диск полетел, то еще что. а старые фото желтеют помаленьку и радуют.

                    109.11.16, 19:40Відповідь на 9 від Гість: Док_Гротсник

                    Додав вас також. До речі, є ще Принцеса ночі, той дрібніший(королева метр з чимось зростом) й квіти менші, але не білі а розові. Теж цвітуть гарно.снимок необычный. словно под водой.Это перефото с бумажной фото. Ценность бумажных в том, что они хоть со временем тмянеют, но в то же время не исчезают путем удаления. Потому, у меня нет цифровых фото старых. Этому уже лет 15,точно.это да. у меня тоже современный архив никак не складывается. то жесткий диск полетел, то еще что. а старые фото желтеют помаленьку и радуют.Все верно.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна