Інформація

Коментарі

116.02.09, 00:42

Просто подобається )))

    216.02.09, 12:11

      Гість: Alexandra D

      316.02.09, 14:27

        Гість: Анна Невиль

        416.02.09, 18:15

        киця

          516.02.09, 22:14

          Ждет ципленка из печки

            Гість: VladK

            616.02.09, 22:46

            На фото.юа и фотосайт.ру я его повесил под названием "Ну и где же мой обед"

              717.02.09, 09:49Відповідь на 6 від Гість: VladK

              Дозвольте комент професіональний (котячий!)... З іжею у мене асоціюється верхня, робоча поверхня плити — звідти щось та перепадало. Від дверцят йде тепло, яке я дуже люблю, як і поїсти. Оскільки плита це чи просто грубка зі знімка навіть не зрозуміло (та ще й воно явно в далеко не робочому стані, бо і піддувало поламане), можна розвивати тему в плані холоду, ностальгії. Накове обгрунтування — у академіка Павлова.
              P. S. Власне, спогади про дитинство мене й пробили на комент. Хороше фото.

                Гість: VladK

                817.02.09, 23:52Відповідь на 7 від kas57

                Дякую. Дійсно, у той момент плита (чи грубка... а чим вони відрізняються?) не топилась, там взагалі готується худобі. Але поради щодо назви по суті вірні. Я взагалі люблю котів такої масті а тут ще й фон у тон.

                  918.02.09, 08:58Відповідь на 8 від Гість: VladK

                  Та фото — гарне!!! Ну, на мою думку, плита має чавунну площину власне для готування жратви. Стандартно в ній два отвори, котрі закриваються чавунними ж кільцями. В залежності від розміру горщика і потрібної глибини його занурення у полум'я, встановлюється певна кількість кілець.
                  Грубка слугує лише для обігріву. Може навіть не виступати зі стіни (уявіть, що на Вашому фото далі вгору — вертикальна стіна). Що від плити, що від грубки в стінах робиться система димоходів для обігріву приміщень.