Глянув, як дурні севастопольці-герої за халявною ухою давляться http://blog.i.ua/user/2438505/1422206/
І хочу всім сказати, що ми тут в Донецьку кілька разів на рік робимо самі собі свято, збираємось в погану погоду у когось вдома, а в гарну погоду на природі або під деревом на чиїсь садибі і варимо козацьку польову кашу за старовинною рецептурою, або шашликами розважаємось. Інколи просто у дворі під багатоповерхівкою зводимо кацапню з розуму пахощами українських страв... /
Глянув, як дурні севастопольці-герої за халявною ухою давляться http://blog.i.ua/user/2438505/1422206/
І хочу всім сказати, що ми тут в Донецьку кілька разів на рік робимо самі собі свято, збираємось в погану погоду у когось вдома, а в гарну погоду на природі або під деревом на чиїсь садибі і варимо козацьку польову кашу за старовинною рецептурою, або шашликами розважаємось. Інколи просто у дворі під багатоповерхівкою зводимо кацапню з розуму пахощами українських страв...

Інформація

  • Папка: Кулінарні вигадки (7 з 47)
  • Додана: 23.05.2014
  • Камера: Pentax Optio E50
  • Дата зйомки: 19 листопада 2011, 19:10:51
Детальна інформація

Коментарі

123.05.14, 16:03


То це ви?
Давно хотів спитатись - як ви там почуваєтесь? Бо страшно за наших у Донбабве та Луганді, а я ж знаю, що їх чимало...

    223.05.14, 17:06

    Так, згадую Ваш куліш та облизуюсь

      323.05.14, 17:54Відповідь на 2 від М_Ірина

      Так, згадую Ваш куліш та облизуюсьЯ ніколи не казав що то куліш!
      Від пращурів приняв "польову кашу" і нащадкам передаю "польову кашу".
      Причому мій дід був старовинного козацького роду, рецепт я перевіряв ще у двох носіїв традицій, один нащадок отамана чумацької валки з Нижньої Кринки (по сучасному це генеральний директор вантажно-транспортного холдінгу), а другий представник славного казацького роду з міста Лисичанськ.
      Рецепт співпав до дріб'язок, і всі називали "польова каша"!
      Не я вигадував, не я називав, не мені і перекручувати - я простий листоноша з минулого в майбутнє

      У нашій компанії знову визріває думка: "а чи не посьорбати каші", подумайте і Ви над моєю пропозицією, гадаю автобуси скоро вже пойдуть...

        423.05.14, 19:01Відповідь на 3 від Східняк

        Пане, у сучасних обставинах, мрію, щоб проголосувати нормально
        Потім почнемо гадати про кашу

          523.05.14, 20:15Відповідь на 3 від Східняк

          Від пращурів приняв "польову кашу" і нащадкам передаю "польову кашу".
          Рецепт співпав до дріб'язок, і всі називали "польова каша"!
          А чому б такий гарний рецепт не виложити у розділ "КУЛІНАРІЯ"? - щоб ВСІ знали, що то таке є СПРАВЖНЯ ПОЛЬОВА КАША!

            623.05.14, 23:03Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

            ...А чому б такий гарний рецепт не виложити у розділ "КУЛІНАРІЯ"...Вітаю, друже!
            Я цей рецепт записав у батька, а коли готував мій дід, то я завжди крутився у нього під ногами.
            Дуд був гвардейцем якогось елітного петербурського полку, але у 1-у Світову його поранили, пошкодивши око. Він мав чи то 2, чи то 3 "Георгія", але в ті часи світитися колорадською стрічкою було небезпечно, це зараз російські імпер-шовіністи зробіли навколо смугастої стрічки істерику та танці з шаманськими бубнами. Так само жодна комуняча срака не робила галасу навколо ветеранів та інвалідів 2-ї Світової і стояли ті інваліди довгими рядами попід церквою та попід касами стадіонів підчас футболу, аж поки їх всіх гамузом не "зачистили" в 50-х.
            Рецепт неодноразово викладав, зараз пошукаю чернетку

              724.05.14, 00:01Відповідь на 6 від Східняк

              ...А чому б такий гарний рецепт не виложити у розділ "КУЛІНАРІЯ"...Вітаю, друже!
              Я цей рецепт записав у батька, а коли готував мій дід, то я завжди крутився у нього під ногами.
              Рецепт неодноразово викладав, зараз пошукаю чернетку
              ДЯКУЮ за відповідь!
              але я чомусь не бачу у Вас на блозі розділа "рецепти"...- то де саме можна пошукати?

                824.05.14, 14:40

                Ото сила!

                  924.05.14, 22:29

                  Приємно, що нашу страву ще признають на сході!*bra vo*

                    1025.05.14, 00:10Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                    Як будуть час-сили-натхнення, викладу!