Інформація

Коментарі

19.12.14, 23:25

Я - точно пам'ятаю. За серіалами, як пані-господиня, свої нерви не ховаю.

    29.12.14, 23:31

      39.12.14, 23:32Відповідь на 1 від Alter ego*

      Алла,ты о каких сериалах?

        410.12.14, 00:51Відповідь на 3 від Одесситка54

        Алла,ты о каких сериалах?Не знаю, я їх не дивлюсь. Я про свою господиню кажу. Не дає не тільки гарячою водою за 600 грн. користуватись, 700 вимагає, так ще телевізор раз в день увімкнути щоб новини побачити. Каже:"Що ви там нового хочете узнати?" Кажу:"Хочу побачити чи мій дім ще цілий. Вас би на моєму місці це не цікавило?".

          510.12.14, 07:58Відповідь на 4 від Alter ego*

          К большому сожалению,есть люди лишённые милосердия.Они не умеют слышать и понимать чужую боль.Они слышат только себя и свою выгоду.Как это не дать тёплой воды помыться? А деньги брать любит?

            610.12.14, 10:38Відповідь на 5 від Одесситка54

            .Как это не дать тёплой воды помыться? А деньги брать любит?Ось так, в каструлі холодну треба гріти бо гаряча дорога.А гроші, ой, як любить!Не диво, що касиром в банку служить?Я не хочу сваритися, коли вона починає роздратовано робити зауваження ,мовчки йду до себе в кімнату, то вона в туалеті, де лічильники, увіткнула папірець з ручкою, де кожен день записує скільки пролито гарячої і холодної води (ніби-то я одна тут живу) й пише:" 3літри, 27 літрів,35... Алла" Прикинь, люди кубометрами записують розход води, а ця ЛІТРАМИ. ГОДИНАМИ, тонесеньким струмочком ллє щоб лічильник не крутився, а коли йде на роботу - залишає каструлю в мийці щоб ХОЛОДНА вода КАПАЛА, краде таким чином в держави воду ЩОБ НЕ ПЛАТИТИ і це не вперше я тут таке бачу!Каже:"Я навчу вас як водою користуватись!"

              710.12.14, 10:48Відповідь на 6 від Alter ego*

              Навіть гору посуду за собою не миє, а лишає в мийці щоб дзюркотіло чи годинами КАПАЛО.
              Лиш на собаку свою не жалкує води - щоранку і щовечора після прогулянки, в ванній, де змушені митись люди, ТЕПЛОЮ ВОДОЮ з шампунем проти бліх миє з душу йому шерсть та лапи.
              В машинці пере лиш на самому довгому режимі:2год.40хв., часто вночі. Коли машина закінчує роботу, щоб не пікала - я встаю, бо вона спокійнісінько собі храпе. І кого треба боятись? "дАнєцкіх"?

                810.12.14, 19:57

                Господи,бред какой-то. Если она взяла человека,то будь добра предоставь необходимые условия.Я понимаю горячая вода,да и холодная дорогая,но можно экономить по-другому,а не капать или бегать греть кастрюльки.Тем более зимой.Она просто скряга.Если б она хотела экономить,то приобрести бойлер нужно,пока горячая вода так выходит дешевле.Интересно,у меня даже если тонюсенькой струйкой,а счётчик крутит,почему у неё он стоит? Не повезло тебе с ней,может что-то другое подыскать?Кстати скажи ей .что ежедневно мыть собаку шампунем вредно,только раз в полгода.Нафига его ежедневно купать? Я своему после прогулки наливаю в миску воду и мою лапы,если погода не мокрая,могу два раза в одной воде помыть.

                  911.12.14, 17:48Відповідь на 7 від Alter ego*

                  Бідна дівчино,як я вас розумію та співчуваю.Я теж намагалася економити й знімати кімнату з хозяйкою,кожні 2 місяці пепеїздила до другою,намагаючись знайти нормальну людину,поки не зврозуміла,що все вирішує окрема квартира без хозяїв і сожителів,хоч це коштує дорожче,але ж життя одне і треба жити,а не мучатися.

                    1011.12.14, 21:13Відповідь на 8 від Одесситка54

                    Наталя, Сонце, я навіть рот відкрити не можу щоб щось сказати. Я була присутня як приходила "сваритись" сусідка з першого поверху, власниця величезного горіха, половину якого бензопилою зрізали комунальники за заявою в ЖЕУ моєї господарки квартири. Я сама досі без болю не можу дивитись у вікно на пеньок другого стовбура -"близнюка", а вона аж сяє, каже:"Горіх швидко відростає!".На моє запитання чи не свариться власниця дерева відповіла:"хай тільки спробує, не на ту напала! Зі мною сваритись - собі дорожче!" Те ж саме сказала й власниці того гороіха, коли та через тиждень узнала по чиїй просьбі це зробили й прийшла "розбиратись". Бідна жінка таким тихеньким боязливим голосом питала, що я була в шоці. Так і пішла, не солоно "хлєбавши".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна