Фото Ісуса який біля тополі\на котрій є ТАК ЯК в Почаіві ВІДБИТОК ПРАВОЇ  НІЖКИ БОГОРОДИЦІ\в окровавленій одежі з терновим вінком за 1секунду преобразився та став веселомолодий в золотім одязі  і короні та веселкою пішов в бік сіл Загвіздя  й Лисець за якими має  бути описаний в главі21 Одкровень  Бібліі 12км ЗОЛОТОкубМІСТО Новий Єрусалим = ФОТО зняте ПЕРЕД СВЯТОМ СТРІТЕННЯ   опівдні 14\2\2015р  Б.Голодюком біля Сонячного Хреста УПА  поруч украноєврейського цвинтаря\ вулиця С.ЛЕНКАВСЬКОГО 50\ за 777 метрів від місця воскресіння Т.Шевченка з небес \ГУГЛи "Молись до Хрестів Кобзаря  й Каменяра" /
Фото Ісуса який біля тополі\на котрій є ТАК ЯК в Почаіві ВІДБИТОК ПРАВОЇ НІЖКИ БОГОРОДИЦІ\в окровавленій одежі з терновим вінком за 1секунду преобразився та став веселомолодий в золотім одязі і короні та веселкою пішов в бік сіл Загвіздя й Лисець за якими має бути описаний в главі21 Одкровень Бібліі 12км ЗОЛОТОкубМІСТО Новий Єрусалим = ФОТО зняте ПЕРЕД СВЯТОМ СТРІТЕННЯ опівдні 14\2\2015р Б.Голодюком біля Сонячного Хреста УПА поруч украноєврейського цвинтаря\ вулиця С.ЛЕНКАВСЬКОГО 50\ за 777 метрів від місця воскресіння Т.Шевченка з небес \ГУГЛи "Молись до Хрестів Кобзаря й Каменяра"

Коментарі

118.08.16, 10:29

Ми Україну маєм неминуче врятувати від тих хто нелюди й скоти! Ми з Богом маємо повстати і маємо АНТИХРИСТА ПУТІНА перемогти ! Цинічну банду трупоїдів,пройд.мородерів і потвор,кубло із гнид і паразитів,що хочуть нам війну й голодомор.
Вже час повстати і спинити ! Коли у ніч засяють хрести на соборах й засвітиться Дністра\Буга\Дніпра вода ..Коли на Сонці в небі опівдні являться ікони та буде Знак УПА й Христа =Тоді у бій з усім бридким набродом поведе сам Кобзар й Бандера та Божа Мати Пресвята http://blog.i.ua/user/4400999/ Повірте християни у воскресіння кращих з неба ...Повірте в сходження від Сонця дивохрамів з яких Господь верне 100 тисяч Героів тих=яких Україні дуже треба =БОРІМОСЯ ! ПОБОРЕМО ! ГУГЛіть"Пророцтва УПА"http://blog.i.ua/user/8113241/ Разом ми сила=Щасливо=Слава УКРАІНІ !