Інформація

  • Папка: не придумав (13 з 55)
  • Додана: 8.08.2014
  • Камера: Sony K750i
  • Дата зйомки: 24 лютого 2007, 11:36:44
Детальна інформація

Коментарі

130.11.15, 21:20

що то зверху?

    230.11.15, 21:23Відповідь на 1 від Міс Марпл

    пташине молоко, власного рецепту

      330.11.15, 21:29Відповідь на 2 від Momyshka

      дай рецепт

        430.11.15, 21:37Відповідь на 3 від Міс Марпл

        о, все просто! береш сметану, тут є заковика - жирна смачніша, але важче стине.
        на 500 гр сметани склянку цукру (+/- на смак) взбиваєшдо розчинення цукру.
        потім я беру пачку желатину і розчиняю в мінімально можливій кількості води, сметану в цей час охолоджую, розведений охолоджений желатин вводим в солодку сметану, і останній штрих окремо збитий в круту піну білок швидко але обережно вводим в сметану, тут буває інколи западло (на фото якраз той випадок) суміш густне на очах прям за ложкою, ізначально це був крем-прослойка для торта ну і там ще можлива куча тюнінга

          530.11.15, 22:12Відповідь на 4 від Momyshka

          на 500 гр сметани склянку цукру (+/- на смак) взбиваєшдо розчинення цукру.
          потім я беру пачку желатину і розчиняю в мінімально можливій кількості води, сметану в цей час охолоджую, розведений охолоджений желатин вводим в солодку сметану, і останній штрих окремо збитий в круту піну білок швидко але обережно вводим в сметану, тут буває інколи западло (на фото якраз той випадок) суміш густне на очах прям за ложкою, ізначально це був крем-прослойка для торта ну і там ще можлива куча тюнінга
          чоткий рецепт! Сметану треба взбивати із цукром. змеленим у пудру. тоді жирна сметана не зіб'ється в масло. І пташиним молоком залити чорнослив фарширований жареним грецьким горіхом. Зверху тертий шоколад, зрозуміло Царський десерт

            630.11.15, 22:21Відповідь на 5 від Ми Ла

            чорнослив, горіхи то вже сливки а не сметана і не в тому проблема, жирна погано застиває

              730.11.15, 22:30Відповідь на 6 від Momyshka

              чорнослив, горіхи то вже сливки а не сметана і не в тому проблема, жирна погано застиваєНє, ну воно, конєшно, да. Ви там, в Дніпрі, може і начиняєте рамбутани лічами, а ми тут, в Черкасах. якось по старинці - чорнослив, горіхи. Інколи сала кусок перепаде, як усі коропи з'їдені...

                830.11.15, 22:35Відповідь на 7 від Ми Ла

                кого-кого? чим-чим? начиняємо?
                чорнослив люблю просто сам, сушений з горішком, точніше любив раніше.
                Мрію до вас перебратися, там у вас такі місцини є ммм

                  930.11.15, 22:36Відповідь на 8 від Momyshka

                  кого-кого? чим-чим? начиняємо?
                  чорнослив люблю просто сам, сушений з горішком, точніше любив раніше.
                  Мрію до вас перебратися, там у вас такі місцини є ммм
                  нема чого! Понаєдітє до нас, а у нас Черкаси нє рєзіновиє!

                    1030.11.15, 22:42Відповідь на 9 від Ми Ла

                    я в село, а не в ваші галімі Черкаси, і то скоріше на Канівщину

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна