о, все просто! береш сметану, тут є заковика - жирна смачніша, але важче стине.
на 500 гр сметани склянку цукру (+/- на смак) взбиваєшдо розчинення цукру.
потім я беру пачку желатину і розчиняю в мінімально можливій кількості води, сметану в цей час охолоджую, розведений охолоджений желатин вводим в солодку сметану, і останній штрих окремо збитий в круту піну білок швидко але обережно вводим в сметану, тут буває інколи западло (на фото якраз той випадок) суміш густне на очах прям за ложкою, ізначально це був крем-прослойка для торта ну і там ще можлива куча тюнінга
на 500 гр сметани склянку цукру (+/- на смак) взбиваєшдо розчинення цукру.
потім я беру пачку желатину і розчиняю в мінімально можливій кількості води, сметану в цей час охолоджую, розведений охолоджений желатин вводим в солодку сметану, і останній штрих окремо збитий в круту піну білок швидко але обережно вводим в сметану, тут буває інколи западло (на фото якраз той випадок) суміш густне на очах прям за ложкою, ізначально це був крем-прослойка для торта ну і там ще можлива куча тюнінгачоткий рецепт! Сметану треба взбивати із цукром. змеленим у пудру. тоді жирна сметана не зіб'ється в масло. І пташиним молоком залити чорнослив фарширований жареним грецьким горіхом. Зверху тертий шоколад, зрозуміло Царський десерт
чорнослив, горіхи то вже сливки а не сметана і не в тому проблема, жирна погано застиваєНє, ну воно, конєшно, да. Ви там, в Дніпрі, може і начиняєте рамбутани лічами, а ми тут, в Черкасах. якось по старинці - чорнослив, горіхи. Інколи сала кусок перепаде, як усі коропи з'їдені...
кого-кого? чим-чим? начиняємо?
чорнослив люблю просто сам, сушений з горішком, точніше любив раніше.
Мрію до вас перебратися, там у вас такі місцини є ммм
кого-кого? чим-чим? начиняємо?
чорнослив люблю просто сам, сушений з горішком, точніше любив раніше.
Мрію до вас перебратися, там у вас такі місцини є мммнема чого! Понаєдітє до нас, а у нас Черкаси нє рєзіновиє!
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Міс Марпл
130.11.15, 21:20
що то зверху?
Momyshka
230.11.15, 21:23Відповідь на 1 від Міс Марпл
пташине молоко, власного рецепту
Міс Марпл
330.11.15, 21:29Відповідь на 2 від Momyshka
дай рецепт
Momyshka
430.11.15, 21:37Відповідь на 3 від Міс Марпл
о, все просто! береш сметану, тут є заковика - жирна смачніша, але важче стине.
на 500 гр сметани склянку цукру (+/- на смак) взбиваєшдо розчинення цукру.
потім я беру пачку желатину і розчиняю в мінімально можливій кількості води, сметану в цей час охолоджую, розведений охолоджений желатин вводим в солодку сметану, і останній штрих окремо збитий в круту піну білок швидко але обережно вводим в сметану, тут буває інколи западло (на фото якраз той випадок) суміш густне на очах прям за ложкою, ізначально це був крем-прослойка для торта ну і там ще можлива куча тюнінга
Ми Ла
530.11.15, 22:12Відповідь на 4 від Momyshka
чоткий рецепт! Сметану треба взбивати із цукром. змеленим у пудру. тоді жирна сметана не зіб'ється в масло. І пташиним молоком залити чорнослив фарширований жареним грецьким горіхом. Зверху тертий шоколад, зрозуміло Царський десерт
Momyshka
630.11.15, 22:21Відповідь на 5 від Ми Ла
чорнослив, горіхи то вже сливки а не сметана і не в тому проблема, жирна погано застиває
Ми Ла
730.11.15, 22:30Відповідь на 6 від Momyshka
Нє, ну воно, конєшно, да. Ви там, в Дніпрі, може і начиняєте рамбутани лічами, а ми тут, в Черкасах. якось по старинці - чорнослив, горіхи. Інколи сала кусок перепаде, як усі коропи з'їдені...
Momyshka
830.11.15, 22:35Відповідь на 7 від Ми Ла
кого-кого? чим-чим? начиняємо?
чорнослив люблю просто сам, сушений з горішком, точніше любив раніше.
Мрію до вас перебратися, там у вас такі місцини є ммм
Ми Ла
930.11.15, 22:36Відповідь на 8 від Momyshka
нема чого! Понаєдітє до нас, а у нас Черкаси нє рєзіновиє!
Momyshka
1030.11.15, 22:42Відповідь на 9 від Ми Ла
я в село, а не в ваші галімі Черкаси, і то скоріше на Канівщину