на 1л сметанибереться стакан цукру, взбивається. потім вводиться желатин (я беру двойну порцію, тобто вдвічі більше чим по інструкції, і розвожу в мінімальній кількості води, лиш би розчинився) і фінальний штрих - дуже обережно але швидко (в більшості випадків густіє моментально) вмішується взбитий в круту піну білок.
на 1л сметанибереться стакан цукру, взбивається. потім вводиться желатин (я беру двойну порцію, тобто вдвічі більше чим по інструкції, і розвожу в мінімальній кількості води, лиш би розчинився) і фінальний штрих - дуже обережно але швидко (в більшості випадків густіє моментально) вмішується взбитий в круту піну білок.ок
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
ranok_v_misti
18.08.14, 07:52
где рецепт верхнего слоя
Momyshka
28.08.14, 08:31Відповідь на 1 від ranok_v_misti
на 1л сметанибереться стакан цукру, взбивається. потім вводиться желатин (я беру двойну порцію, тобто вдвічі більше чим по інструкції, і розвожу в мінімальній кількості води, лиш би розчинився) і фінальний штрих - дуже обережно але швидко (в більшості випадків густіє моментально) вмішується взбитий в круту піну білок.
ranok_v_misti
38.08.14, 09:12Відповідь на 2 від Momyshka
ок
Momyshka
48.08.14, 13:45Відповідь на 3 від ranok_v_misti
ах да! сметана має бути холодна.