Інформація

  • Папка: не придумав (14 з 55)
  • Додана: 8.08.2014
  • Камера: Sony K750i
  • Дата зйомки: 24 лютого 2007, 11:37:08
Детальна інформація

Коментарі

18.08.14, 07:52

где рецепт верхнего слоя

    28.08.14, 08:31Відповідь на 1 від ranok_v_misti

    на 1л сметанибереться стакан цукру, взбивається. потім вводиться желатин (я беру двойну порцію, тобто вдвічі більше чим по інструкції, і розвожу в мінімальній кількості води, лиш би розчинився) і фінальний штрих - дуже обережно але швидко (в більшості випадків густіє моментально) вмішується взбитий в круту піну білок.

      38.08.14, 09:12Відповідь на 2 від Momyshka

      на 1л сметанибереться стакан цукру, взбивається. потім вводиться желатин (я беру двойну порцію, тобто вдвічі більше чим по інструкції, і розвожу в мінімальній кількості води, лиш би розчинився) і фінальний штрих - дуже обережно але швидко (в більшості випадків густіє моментально) вмішується взбитий в круту піну білок.ок

        48.08.14, 13:45Відповідь на 3 від ranok_v_misti

        ах да! сметана має бути холодна.