Мука для густоти соуса, експериментальним путьом розберешся, спеції теж за смаком, прокипіло і готово, возні більше чим просто з цибулькою і яйцем обжарити але воно того варте.
Мука для густоти соуса, експериментальним путьом розберешся, спеції теж за смаком, прокипіло і готово, возні більше чим просто з цибулькою і яйцем обжарити але воно того варте.зрозуміло. Дякс.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Jem
17.10.16, 23:03
на вигляд апетитно
De_Stress
28.10.16, 09:53
Вискарион
38.10.16, 19:50
в сметане? Или соус? Мы такого не готовили.
Momyshka
48.10.16, 19:54Відповідь на 3 від Вискарион
Відварив підсмажив і залив сметаною з ложкою муки.
Вискарион
58.10.16, 19:55Відповідь на 4 від Momyshka
попробую.)
Momyshka
68.10.16, 19:55Відповідь на 3 від Вискарион
Всі губчаті предпочитаю так, а пластінчаті з цибулькою і яйцем. Хоча це особисте вподобання.
Momyshka
78.10.16, 20:01Відповідь на 5 від Вискарион
Мука для густоти соуса, експериментальним путьом розберешся, спеції теж за смаком, прокипіло і готово, возні більше чим просто з цибулькою і яйцем обжарити але воно того варте.
Вискарион
88.10.16, 20:06Відповідь на 7 від Momyshka
зрозуміло. Дякс.
vestnik13
912.10.16, 20:49