Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Суб'єкт у сфері онлайн-медіа
Назва онлайн-медіа – «i.ua»
Адреса: 04050, місто Київ, вул. Мельникова, буд. 12
E-mail: [email protected]
Телефон: 044-205-43-00
Ідентифікатор медіа – R40-06580
Матеріали сайту i.ua призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам'ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. Інформаційний ресурс i.ua не проводить ігри на реальні та/або віртуальні гроші, також сайт не приймає ні в якій формі оплату ставок та інших платежів, які пов’язані/можуть бути пов’язані з азартними іграми, букмекерами чи тоталізаторами. Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі i.ua публікуються виключно в інформаційних цілях.
Коментарі
govoruscha
114.11.12, 11:49
На вигляд чудовий
А на смак.... напевно ще кращий


Медик
214.11.12, 12:27
Вітаю з новим, вдалим почином Вас, Друже!
Горянка
314.11.12, 14:20
На вигляд
, рівномірно випечений. Хороша справа
Alter ego*
414.11.12, 14:38
Щось він трохи осів посередині. Всередині пропечений?


Francisk02
514.11.12, 16:46
.....маю "досвід"...
анонім
614.11.12, 19:17
Браво !...
От хліб ще не пік.....
Леонід
717.11.12, 00:51Відповідь на 4 від Alter ego*
Пропікся чудово ще й смачнющій.



Я замість води беру молоко, бо роблю ж для себе, улюбленого!
Олію використовую духмяну базарну, смажену, бо з дитинства люблю саме її, не визнаю різних новомодніх "олейн"
Alter ego*
817.11.12, 00:57Відповідь на 7 від Леонід
Так смачно розповідаєте, що
, ніби 20 літ хліба не їла?
І де ж ви його пекли - в духовці чи хлібопічці?
Леонід
917.11.12, 01:00Відповідь на 6 від анонім
Нічого, на пенсії надолужите!

Щоправда процес довгенький, я сьогодні розпочав 2-й етап експериментів о 16:30 і закінчив о 22:10.
Але за той час перепахав всі свої улюблені куточки тирьнету, побазікав по телефону та прочитав свіжі газети - я намагаюсь отримувати задоволення без фанатизму.
Леонід
1017.11.12, 01:08Відповідь на 8 від Alter ego*
В духовці, використавши рецептуру з сайтів хлібопічки.
Справа в тому, що з хлібопічки хліб виходить "переляканий" - занадто блідий, та ще й, на мій погляд, якийсь вологий.
А в духовці я бачу колір і, як виявилось, красива коринка гарантує повне пропікання, а масивний посуд забезпечує рівномірний нагрів, але це поки що моя власна гіпотеза.