А її не добавляють в чай, а саму варять як чай. Материнка, куряча сліпота (первоцвіт), суничник, чебрець, материнка, дивино, липа тощо.
Беру по пару стебел різних трав і заварюю - смачно, і якщо постійно пити, то не хворієш на простуду чи грип.
Якось я два роки підряд пив лише чай з трав (чай з чаю мене не до смаку, не п'ю), то грипом хворів лише раз в рік один (!!!) день, а я доволі схильний до простуд.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Вітер-в-полі
130.06.11, 00:20
Медунка, перша весняна трава на чай. Ох, а я цього року за справами не встиг її назбирати..
Anet 2212
230.06.11, 00:27Відповідь на 1 від Вітер-в-полі
а для чего ее в чай добавляют?
Вітер-в-полі
330.06.11, 00:49Відповідь на 2 від Anet 2212
А її не добавляють в чай, а саму варять як чай. Материнка, куряча сліпота (первоцвіт), суничник, чебрець, материнка, дивино, липа тощо.
Беру по пару стебел різних трав і заварюю - смачно, і якщо постійно пити, то не хворієш на простуду чи грип.
Якось я два роки підряд пив лише чай з трав (чай з чаю мене не до смаку, не п'ю), то грипом хворів лише раз в рік один (!!!) день, а я доволі схильний до простуд.
Ех, якби я каву не любив..
Anet 2212
430.06.11, 00:52Відповідь на 3 від Вітер-в-полі
а я и не знала что ее можно заваривать и пить
Вітер-в-полі
530.06.11, 00:59Відповідь на 4 від Anet 2212
Ну.., потрібно чекати наступної весни, щоб спробувати.