Холаслей-венгерская уха
Сначала обжаривается в разогретом казане копченное венгрское сало , затем добавляют много лука и обжаривают его до золотистого цвета, потом добавляют много сладкой ( не острой) паприки и немного воды, затем мелко-мелко нарезанный картофель со специями, это все проваривается, добавляется вода и картофель в конце добавляется, предварительно на несколько часов обработанная специями рыба 3-х сортов, и по готовности в чан опускают на несколько секунд горящую головешку , которая придает особую пикантность ухе с запахом костерка
Видно смачна народ відрами черпає...
за шуточки.........ніч, голодний, а тут.... то ще йде приготування , але й спавді дуже смачна
а з приводу....... ніч, а ви зголодніли ,то не мордуйте себе а
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Діду
130.04.12, 03:54
Видно смачна народ відрами черпає...
за шуточки.........ніч, голодний, а тут....
JuliS
230.04.12, 05:43Відповідь на 1 від Діду
то ще йде приготування , але й спавді дуже смачнаа з приводу....... ніч, а ви зголодніли ,то не мордуйте себе а
aleksandrinna
330.04.12, 12:02
JuliS
430.04.12, 14:13Відповідь на 3 від aleksandrinna
Vadim Demin
530.04.12, 21:10
JuliS
630.04.12, 21:57Відповідь на 5 від Vadim Demin
ANJ FreeMan
71.05.12, 12:15
JuliS
82.05.12, 06:48Відповідь на 7 від ANJ FreeMan
Щиро дякую