Микола Казкар
14.10.08, 07:49
Я на зиму облепиху перетираю с сахаром и потом понемногу добавляю в чай. Очень полезно
Convallaria
24.10.08, 12:05Відповідь на 1 від Микола Казкар
Что полезно знаю а вкусно
igor @
34.10.08, 12:29
44.10.08, 20:03Відповідь на 2 від Convallaria
Вкусно . Придает ароматный привкус и кислинку, похожую на лимонную. Впрочем, не всем нравится
54.10.08, 20:13Відповідь на 4 від Микола Казкар
как-нибудь обязательно попробую
Україна, Лисичанськ
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Микола Казкар
14.10.08, 07:49
Я на зиму облепиху перетираю с сахаром и потом понемногу добавляю в чай. Очень полезно![](//i3.i.ua/v2/smiles2/letsrock.gif)
Convallaria
24.10.08, 12:05Відповідь на 1 від Микола Казкар
Что полезно знаю
а вкусно
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/podmig.gif)
igor @
34.10.08, 12:29
Микола Казкар
44.10.08, 20:03Відповідь на 2 від Convallaria
Вкусно
. Придает ароматный привкус и кислинку, похожую на лимонную. Впрочем, не всем нравится ![](//i3.i.ua/v2/smiles2/lol.gif)
Convallaria
54.10.08, 20:13Відповідь на 4 від Микола Казкар
как-нибудь обязательно попробую
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/cup_full.gif)