Карпати - Гриби Корбани - 4 вересня 2010 / природа, подорожі, рідкість
Карпати - Гриби Корбани - 4 вересня 2010

Коментарі

112.03.11, 21:01

В Верховинському районі їх називають ТАНТИ Цього року попробувала їх солити-СМАКОТА неймовірна

    213.03.11, 09:17

    ... Корбани ... мій улюблений гриб /кажуть що це різновид трюфеля/, ... а я їх люблю обжареними у домашньому смальці...

      313.03.11, 13:11Відповідь на 2 від Aмaзонка*

      ... да это не просто разновидность царского трюфеля, это гриб над грибами ... они не только деликатесный гриб, ... но и обладают лечебными свойствами ...

        413.03.11, 13:16Відповідь на 1 від govoruscha

        ... спасибо, вот этого названия не знал; ... а солить попробуй также, как ассорти: жёлтые, чёрные грузди и рыжики - все вместе ... /укладываем шарами и между шарами добавляем чеснок, хрен, соль, укроп, листочек вишни и листочек смородины/. Обязательно придавить. Грибы перед засолом вымачивать 3 дня, трижды сменяя воду !

          513.03.11, 14:28Відповідь на 3 від Лесь Кавун

            613.03.11, 21:17Відповідь на 4 від Лесь Кавун

            Треба спробувати.Я солю різні ,але окремо по сортах

              714.03.11, 10:55Відповідь на 6 від govoruscha

                814.03.11, 17:07Відповідь на 1 від govoruscha

                ... дуже добре готувати з них підливку і додавати до голубців; ... так роблять в Карпатах на весіллях ...

                  914.03.11, 22:42Відповідь на 8 від Лесь Кавун

                  А я це вже знаааю. Моя меньша і вареники з такою підливою полюбляє

                    1015.03.11, 09:39Відповідь на 9 від govoruscha

                    ... гриб Корбан він своєрідний приправний гриб, тому специфічний аромат блюдам надає його порошок - сушені, ... перетерти на грибний порошок у кофемолці !

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна