Ще й як!?
Сало (трохи підкопчене) піджарити на вогні - запах, смак. У-У-У!!! А цибулина.
На морозі ( на високогір'ї, на вітрі) така закуска добре йде.
А якщо ще чимось міцним запивати - то ліпшого й не треба
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
с любовью
130.01.13, 19:09
Oleksander
230.01.13, 19:36
Мандрівка
330.01.13, 22:08
тепер я знаю в обличчя найкращого екскурсовода
МХL
430.01.13, 22:53Відповідь на 1 від с любовью
МХL
530.01.13, 22:53Відповідь на 2 від Oleksander
МХL
630.01.13, 22:54Відповідь на 3 від Мандрівка
А ще найкращого друга фізкультурників,
фотографів, лижників....., гребців, риболовів... грибників
Мандрівка
730.01.13, 22:57Відповідь на 6 від МХL
МХL
830.01.13, 23:11Відповідь на 7 від Мандрівка
Вишиваночка
92.02.13, 19:51
мммм . буде смачненко!
МХL
102.02.13, 21:40Відповідь на 9 від Вишиваночка
Ще й як!?
Сало (трохи підкопчене) піджарити на вогні - запах, смак. У-У-У!!! А цибулина.
На морозі ( на високогір'ї, на вітрі) така закуска добре йде.
А якщо ще чимось міцним запивати - то ліпшого й не треба