А я дерев"яним вугіллям користуюсьДуже швидкоВ то вугілля можуть накидати що угодно - БУДЬ-ЯКІ ВІДХОДИ з фабрики...
А для шашлика НЕ годяться Дуб (їдкий присмак), Береза (дьоготь), Сосна (смоляна гарь)...
Зато класно їдуть Виноград, Вишня, Яблоня, Абрикос - від них такий ДУХ!!!
ПОЖАРИЩЕ бачу! - а ДЕ ШАШЛИКИ???
Мої рецепти пробував? http://cook.i.ua/user/295100/247/да, но солить нужно перед нанизыванием, а то не все одинаково просолены, а если раньше- то сок уходит.... В майонезе не понимаю....
Там ветки дерева, с которого у нас мало кто готовит, платан и олива , дух непревзойденный
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
StasSV
119.05.12, 08:06
А я дерев"яним вугіллям користуюсь Дуже швидко
Богдан Ляшко
219.05.12, 10:26Відповідь на 1 від StasSV
В то вугілля можуть накидати що угодно - БУДЬ-ЯКІ ВІДХОДИ з фабрики...А для шашлика НЕ годяться Дуб (їдкий присмак), Береза (дьоготь), Сосна (смоляна гарь)...
Зато класно їдуть Виноград, Вишня, Яблоня, Абрикос - від них такий ДУХ!!!
Богдан Ляшко
319.05.12, 10:28
ПОЖАРИЩЕ бачу! - а ДЕ ШАШЛИКИ???
Мої рецепти пробував? http://cook.i.ua/user/295100/247/
анонім
419.05.12, 11:11
І де це ти екологію забруднюєш?
aleksandrinna
519.05.12, 12:19
анонім
619.05.12, 12:35
Hatali45
719.05.12, 22:08
Shnec
819.05.12, 22:18Відповідь на 4 від анонім
Затока....напротив Б.Днестровск....
Shnec
919.05.12, 22:22Відповідь на 3 від Богдан Ляшко
да, но солить нужно перед нанизыванием, а то не все одинаково просолены, а если раньше- то сок уходит.... В майонезе не понимаю....Там ветки дерева, с которого у нас мало кто готовит, платан и олива , дух непревзойденный
Shnec
1019.05.12, 22:23Відповідь на 1 від StasSV
Я никогда....ритуал с детства....