Сьогодні поздвонили друзі і забрали мене з собою відвідати під Києвом ентографічний комплекс "Українське село".
Мені стало цікаво, бо давно вже не знаю куди поїхати з тим чи іншим замовником, щоб зробити гарні фото.
Ластівка домчала нас туди за 20 хвилин. Машин було таки багатенько, що не віщувало на перших порах спокою.
Та коли переступили поріг воріт комплексу настрій покращав. Віяло прохолодою і смачними стравами.
Нам повезло, бо екскурсію проводив господар комплексу Володимир Дмитрович, і вже з перших кроків я зрозумів що маю справу з закоханим у свою справу спеціалістом.
Раніше я знав Бондаренка як депутата, а тепер переді мною був знавець української ентографії історії і культури.
Чого я тіко не надивився! Які цікавинки послухав!
Зайшовши до хати з Полтавщини я відчув запах свого дитинства! Майже така ж хата була в мого прадіда!!! Зараз на жаль таких не має. На жаль ми все більше і більше перетворюємося на американців..... А в сільській хаті взимку було тепло, а літом прохолодно і не треба було ніяких конденціонерів! Абсолютно натуральні природні будівельні матеріали, з яких будували хати теж були розраховані на комфортне екологічно чисте життя людей, а не збільшення витрат на команальні платежі...
Але найбільше здивування то страви!!!
Смачний самогон, кровянка, сало, бануш, борщ, узвар - хіба можна рівняти з Макдональсом????
Я взагалі багато не вживаю. Але тут дав трохи слабинки і таки не пожалкував!
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
SergeyRyzhkov
129.05.11, 20:56
Сьогодні поздвонили друзі і забрали мене з собою відвідати під Києвом ентографічний комплекс "Українське село".
Мені стало цікаво, бо давно вже не знаю куди поїхати з тим чи іншим замовником, щоб зробити гарні фото.
Ластівка домчала нас туди за 20 хвилин. Машин було таки багатенько, що не віщувало на перших порах спокою.
Та коли переступили поріг воріт комплексу настрій покращав. Віяло прохолодою і смачними стравами.
SergeyRyzhkov
229.05.11, 21:01
Нам повезло, бо екскурсію проводив господар комплексу Володимир Дмитрович, і вже з перших кроків я зрозумів що маю справу з закоханим у свою справу спеціалістом.
Раніше я знав Бондаренка як депутата, а тепер переді мною був знавець української ентографії історії і культури.
SergeyRyzhkov
329.05.11, 21:08
Чого я тіко не надивився! Які цікавинки послухав!
Зайшовши до хати з Полтавщини я відчув запах свого дитинства! Майже така ж хата була в мого прадіда!!! Зараз на жаль таких не має. На жаль ми все більше і більше перетворюємося на американців..... А в сільській хаті взимку було тепло, а літом прохолодно і не треба було ніяких конденціонерів! Абсолютно натуральні природні будівельні матеріали, з яких будували хати теж були розраховані на комфортне екологічно чисте життя людей, а не збільшення витрат на команальні платежі...
SergeyRyzhkov
429.05.11, 21:12
Але найбільше здивування то страви!!!
Смачний самогон, кровянка, сало, бануш, борщ, узвар - хіба можна рівняти з Макдональсом????
Я взагалі багато не вживаю. Але тут дав трохи слабинки і таки не пожалкував!
І навіщо я повернувся до Києва?????
mayor 50
529.05.11, 22:31
Ustimenko
629.05.11, 23:25