Котлета по-Київськи.
Це, власне, про справжню,
а не про те що пропонують
у багатьох закладах
громадського харчування... 
Міні скульптура проекту Шукай. Київ. / цветы, красота, люди, київ, мир, мініатюра, шукай
Котлета по-Київськи.
Це, власне, про справжню,
а не про те що пропонують
у багатьох закладах
громадського харчування...
Міні скульптура проекту Шукай. Київ.

Інформація

  • Група: «По той бік об'єктиву» (107592 з 111130)
  • Папка: Світ.
  • Додана: 28.07.2021
  • Камера: Huawei LLD-L31
  • Дата зйомки: 26 липня 2021, 14:12:23
Детальна інформація

Коментарі

Гість: alt-code

126.07.21, 19:57

    226.07.21, 22:07Відповідь на 1 від Гість: alt-code

    Дякую

      327.07.21, 11:20

      Цікаво,як довго ця скульптура сбережеться?Вандалів у нас нажаль висточає.

        427.07.21, 11:38

        Цікаво, але ж не можна стверджувати, що вона має єдиний і остаточно вірний рецепт. Кулінарія це не фіналізована книжка. Вона має розвиватися разом з народом, до якого на стіл надходять нові продукти, приправи, технології. Так що це просто один з варіантів котлети по київські, і не скажу що найкращий.
        Сучасні котлети по київські дуже смачні, якщо взяти її не в фастфуді, а в нормальному ресторані. Або ж якщо пожарити самому.
        Кулінарія це не архіологія, де все відбулося і пишуть тільки історію. Кулінарія це творча основа життя, бо ми всі те що ми їмо. І нікому не хотілося б їсти виключно один рецепт.

          527.07.21, 16:32

            627.07.21, 18:12Відповідь на 3 від Davigadoff

            Цікаво,як довго ця скульптура сбережеться?Вандалів у нас нажаль висточає.Міні скульптура існує вже четвертий рік,
            загалом їх вже 30 у Києві. Бували різні випадки,
            але вони всі існують і кожна має цікаву історію

              727.07.21, 18:18Відповідь на 4 від Азмус

              Цікаво, але ж не можна стверджувати, що вона має єдиний і остаточно вірний рецепт. Кулінарія це не фіналізована книжка. Вона має розвиватися разом з народом, до якого на стіл надходять нові продукти, приправи, технології. Так що це просто один з варіантів котлети по київські, і не скажу що найкращий.
              Сучасні котлети по київські дуже смачні, якщо взяти її не в фастфуді, а в нормальному ресторані. Або ж якщо пожарити самому.
              Кулінарія це не архіологія, де все відбулося і пишуть тільки історію. Кулінарія це творча основа життя, бо ми всі те що ми їмо. І нікому не хотілося б їсти виключно один рецепт.
              Котлета по Київськи це конкретний рецепт, як Київський торт, або Бехерівка, або хліб Український.
              Все інше повинно мати іншу назву. Це все.

                827.07.21, 18:18Відповідь на 5 від Кислица

                Дякую

                  928.07.21, 16:05Відповідь на 7 від ajnbybz

                  Котлета по Київськи це конкретний рецепт, як Київський торт, або Бехерівка, або хліб Український.
                  Все інше повинно мати іншу назву. Це все.
                  Да да, український борщ то конкретний рецепт, все інше... узбецький плов теж...
                  ось тільки у кожній оселі готують по своєму єдиному рецепту А все інше повинно мати іншу назву..

                    1029.07.21, 11:11Відповідь на 9 від Азмус

                    Котлета по Київськи це конкретний рецепт, як Київський торт, або Бехерівка, або хліб Український.
                    Все інше повинно мати іншу назву. Це все.
                    Да да, український борщ то конкретний рецепт, все інше... узбецький плов теж...
                    ось тільки у кожній оселі готують по своєму єдиному рецепту А все інше повинно мати іншу назву..
                    Тому вони і готують борщ
                    Заклади громадського харчування повинні дотримуватися певної культури та етики і готувати або котлету по Київськи (за конкретним рецептом і подачею страви), або називати свої інакше.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна