Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Суб'єкт у сфері онлайн-медіа
Назва онлайн-медіа – «i.ua»
Адреса: 04050, місто Київ, вул. Мельникова, буд. 12
E-mail: [email protected]
Телефон: 044-205-43-00
Ідентифікатор медіа – R40-06580
Матеріали сайту i.ua призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам'ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. Інформаційний ресурс i.ua не проводить ігри на реальні та/або віртуальні гроші, також сайт не приймає ні в якій формі оплату ставок та інших платежів, які пов’язані/можуть бути пов’язані з азартними іграми, букмекерами чи тоталізаторами. Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі i.ua публікуються виключно в інформаційних цілях.
Коментарі
Анна В
17.08.09, 21:52
Lёlik
27.08.09, 22:08Відповідь на 1 від Анна В
Голубка
38.08.09, 12:15
нямчик

Lёlik
48.08.09, 14:23Відповідь на 3 від Голубка
Rиsя
59.08.09, 16:26
а что за блюдо готовилось? интересный набор ингридиентов...
Lёlik
610.08.09, 20:09Відповідь на 5 від Rиsя
Я не знаю как оно называется, по телику когдата видела, как готовили. Что-то типа рагу.
Rиsя
711.08.09, 17:05Відповідь на 6 від Lёlik
класс... особенно удивляет наличие среди всего кураги
Lёlik
811.08.09, 19:50Відповідь на 7 від Rиsя
Очень вкусно
Могу дать рецепт, правда не совсем точный, т.к. не записала и не всё запомнила 
Rиsя
911.08.09, 19:57Відповідь на 8 від Lёlik
Буду очень рада получить интересный рецепт

Lёlik
1011.08.09, 20:05Відповідь на 9 від Rиsя
Лук порей и морковка нарезанные кольцами обжариваются на оливковом масле.
А вот дальше я не помню какая там была капуста - хибинская или пикинская, но помоему это не важно.
Добавляешь шампиньёны, капусту пикинскую и брокколи, перец красный и жёлтый.
Тушица на медленном огне, добавляешь соевый соус по вкусу, сверху выкладываешь курагу, накрываешь крышкой на не сколько минут. Готово.
Приятного апетита.