LiS_67
126.09.09, 15:10
ну и где описание? что это такое? как готовить?
Oлenka
226.09.09, 18:30Відповідь на 1 від LiS_67
це "закіпанка Шопопало" : перець+фасолька спаржева відварена+цибуля+сосиски+сир твердий тертий = залити збиті яйця+молоко+сіль = пекти 15-20 хв. СМАЧНОГО!
_Gallina_
326.09.09, 22:31Відповідь на 2 від Oлenka
хорошее название: "Шопопало"!!!!!!!
427.09.09, 00:44Відповідь на 2 від Oлenka
красиво смотрится
Анатель
527.09.09, 17:52
Україна, Вишневе
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
LiS_67
126.09.09, 15:10
ну и где описание? что это такое? как готовить?
Oлenka
226.09.09, 18:30Відповідь на 1 від LiS_67
це "закіпанка Шопопало" :
перець+фасолька спаржева відварена+цибуля+сосиски+сир твердий тертий = залити збиті яйця+молоко+сіль = пекти 15-20 хв. СМАЧНОГО!
_Gallina_
326.09.09, 22:31Відповідь на 2 від Oлenka
хорошее название: "Шопопало"!!!!!!!
LiS_67
427.09.09, 00:44Відповідь на 2 від Oлenka
красиво смотрится
Анатель
527.09.09, 17:52