Рибка власного  маринування. / еда, дом, рыба, мясо, їжа, птица, риба, радость, вкусно, сонечко, радість, уют, ladybird, страва, ladybug
Рибка власного маринування.

Інформація

  • Канал: «Сделано руками» (22646 з 24754)
  • Папка: Смачняшки (няма, няма).
  • Додана: 12.06.2018
  • Камера: Huawei LLD-L31
  • Дата зйомки: 11 червня 2018, 21:12:51
Детальна інформація

Коментарі

113.06.18, 21:54

    213.06.18, 22:57Відповідь на 1 від lucialv

    Так Дуже смачно

      314.06.18, 11:43Відповідь на 2 від ajnbybz

      Так Дуже смачно
      а можна почути пропорції смачного маринаду?

        414.06.18, 17:09Відповідь на 3 від disu

        Так Дуже смачноа можна почути пропорції смачного маринаду?На 1 кг риби (фiле нарiзаю порцiйно), двi чайнi (трохи з верхом) ложки солi, 1 цукру, перець духмяний, сумiш перцiв, гвоздика, лавр, сiк одного лимона, олiя (якщо риба нежирна). Годин 12 в холодильнику тримаю, потiм розкладаю в маленьки баночки та у морозильник. Розморожую в холодильнику. Слабосолона маринована рибка до столу дуже смачна

          514.06.18, 17:58Відповідь на 4 від ajnbybz

          сіль—eкстра? чи звичайна кам'яна?

            614.06.18, 17:59Відповідь на 4 від ajnbybz

            Так Дуже смачноа можна почути пропорції смачного маринаду?На 1 кг риби (фiле нарiзаю порцiйно), двi чайнi (трохи з верхом) ложки солi, 1 цукру, перець духмяний, сумiш перцiв, гвоздика, лавр, сiк одного лимона, олiя (якщо риба нежирна). Годин 12 в холодильнику тримаю, потiм розкладаю в маленьки баночки та у морозильник. Розморожую в холодильнику. Слабосолона маринована рибка до столу дуже смачнаага,т.є. з *маринаду—один лимон цукро—солeний. цікава вeрсія,дякую,спробую

              714.06.18, 19:07Відповідь на 5 від disu

              сіль—eкстра? чи звичайна кам'яна?Кам' Яна, лише кам'яна

                814.06.18, 19:08Відповідь на 6 від disu

                Так Дуже смачноа можна почути пропорції смачного маринаду?На 1 кг риби (фiле нарiзаю порцiйно), двi чайнi (трохи з верхом) ложки солi, 1 цукру, перець духмяний, сумiш перцiв, гвоздика, лавр, сiк одного лимона, олiя (якщо риба нежирна). Годин 12 в холодильнику тримаю, потiм розкладаю в маленьки баночки та у морозильник. Розморожую в холодильнику. Слабосолона маринована рибка до столу дуже смачнаага,т.є. з *маринаду—один лимон цукро—солeний. цікава вeрсія,дякую,спробуюСпеції додають особливого смаку

                  914.06.18, 19:18Відповідь на 7 від ajnbybz

                  сіль—eкстра? чи звичайна кам'яна?Кам' Яна, лише кам'янадякую

                    1014.06.18, 19:19Відповідь на 8 від ajnbybz

                    Так Дуже смачноа можна почути пропорції смачного маринаду?На 1 кг риби (фiле нарiзаю порцiйно), двi чайнi (трохи з верхом) ложки солi, 1 цукру, перець духмяний, сумiш перцiв, гвоздика, лавр, сiк одного лимона, олiя (якщо риба нежирна). Годин 12 в холодильнику тримаю, потiм розкладаю в маленьки баночки та у морозильник. Розморожую в холодильнику. Слабосолона маринована рибка до столу дуже смачнаага,т.є. з *маринаду—один лимон цукро—солeний. цікава вeрсія,дякую,спробуюСпеції додають особливого смакувірю