Грибы притушиваются с луком на подсолнечном масле 15 мин, добавляется консервированая фасоль, потёртые сушёные листья мяты перечной (сам сушил), лавр, поливается томатным соком и дотушивается в глубокой сковородке ещё 15 мин. Выложив на тарелку- посыпается зеленью.
анонім
212.09.08, 15:04
а я люблю жарені грибочки з сметаною тока не шампіньйони.. а шампіньйони фарширую фаршом, змазою майонезом, протираю сир і печу в духовці... Називається фаршировані шапочки ...
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
анонім
112.09.08, 13:01
Грибы притушиваются с луком на подсолнечном масле 15 мин, добавляется консервированая фасоль, потёртые сушёные листья мяты перечной (сам сушил), лавр, поливается томатным соком и дотушивается в глубокой сковородке ещё 15 мин. Выложив на тарелку- посыпается зеленью.
анонім
212.09.08, 15:04
а я люблю жарені грибочки з сметаною тока не шампіньйони.. а шампіньйони фарширую фаршом, змазою майонезом, протираю сир і печу в духовці... Називається фаршировані шапочки ...
анонім
312.09.08, 15:06Відповідь на 2 від анонім
поздравляю
анонім
412.09.08, 15:11Відповідь на 3 від анонім
с чем?
анонім
512.09.08, 15:13Відповідь на 4 від анонім
с этим
анонім
612.09.08, 15:14Відповідь на 5 від анонім
с этим с чем?
анонім
712.09.08, 15:47
зроби..дуже смачно
анонім
812.09.08, 18:10
a cho,uje esti???????? ++++++++++++++++++++
анонім
912.09.08, 19:26Відповідь на 8 від анонім
він вже усьо злопав
анонім
1012.09.08, 20:22Відповідь на 9 від анонім