600-700 гр.натотении (12 гр.) удалить чешую, порезать, сложить в банку и залить 1 свежевыжатым лимоном (1,40 -1,50гр.), настоять 1 час, переварачивая банку каждые 15 мин, обвалять в панировке и пожарить.
сделать картошку -пюре (2 гр./кг.), уложить сверху рыбку, посыпать укропчиком ( 2.5 гр/пучок)
всего примерна 17 гр.
приятнаго аппетиту
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
анонім
112.12.08, 20:53
600-700 гр.натотении (12 гр.) удалить чешую, порезать, сложить в банку и залить 1 свежевыжатым лимоном (1,40 -1,50гр.), настоять 1 час, переварачивая банку каждые 15 мин, обвалять в панировке и пожарить.
сделать картошку -пюре (2 гр./кг.), уложить сверху рыбку, посыпать укропчиком ( 2.5 гр/пучок)
всего примерна 17 гр.
приятнаго аппетиту
анонім
212.12.08, 20:54
забыл кусочак масла сливачнога в пюре!
Just a Lady
312.12.08, 23:31
кхулинар аднака
Гість: come away
412.12.08, 23:55
Гість: Хулиганка
513.12.08, 08:49Відповідь на 2 від анонім
...и яичко и молочко...
анонім
613.12.08, 12:00Відповідь на 3 від Just a Lady
какой ужо есть
анонім
713.12.08, 12:00Відповідь на 4 від Гість: come away
анонім
813.12.08, 12:18Відповідь на 5 від Гість: Хулиганка
не люблю молоко в пюре
igor @
914.12.08, 14:43
Гість: КоллекцЫонер
1016.12.08, 13:13Відповідь на 2 від анонім
Разорил.