Так Дуже смачноа можна почути пропорції смачного маринаду?На 1 кг риби (фiле нарiзаю порцiйно), двi чайнi (трохи з верхом) ложки солi, 1 цукру, перець духмяний, сумiш перцiв, гвоздика, лавр, сiк одного лимона, олiя (якщо риба нежирна). Годин 12 в холодильнику тримаю, потiм розкладаю в маленьки баночки та у морозильник. Розморожую в холодильнику. Слабосолона маринована рибка до столу дуже смачна
Так Дуже смачноа можна почути пропорції смачного маринаду?На 1 кг риби (фiле нарiзаю порцiйно), двi чайнi (трохи з верхом) ложки солi, 1 цукру, перець духмяний, сумiш перцiв, гвоздика, лавр, сiк одного лимона, олiя (якщо риба нежирна). Годин 12 в холодильнику тримаю, потiм розкладаю в маленьки баночки та у морозильник. Розморожую в холодильнику. Слабосолона маринована рибка до столу дуже смачнаага,т.є. з *маринаду—один лимон цукро—солeний. цікава вeрсія,дякую,спробую
Так Дуже смачноа можна почути пропорції смачного маринаду?На 1 кг риби (фiле нарiзаю порцiйно), двi чайнi (трохи з верхом) ложки солi, 1 цукру, перець духмяний, сумiш перцiв, гвоздика, лавр, сiк одного лимона, олiя (якщо риба нежирна). Годин 12 в холодильнику тримаю, потiм розкладаю в маленьки баночки та у морозильник. Розморожую в холодильнику. Слабосолона маринована рибка до столу дуже смачнаага,т.є. з *маринаду—один лимон цукро—солeний. цікава вeрсія,дякую,спробуюСпеції додають особливого смаку
Так Дуже смачноа можна почути пропорції смачного маринаду?На 1 кг риби (фiле нарiзаю порцiйно), двi чайнi (трохи з верхом) ложки солi, 1 цукру, перець духмяний, сумiш перцiв, гвоздика, лавр, сiк одного лимона, олiя (якщо риба нежирна). Годин 12 в холодильнику тримаю, потiм розкладаю в маленьки баночки та у морозильник. Розморожую в холодильнику. Слабосолона маринована рибка до столу дуже смачнаага,т.є. з *маринаду—один лимон цукро—солeний. цікава вeрсія,дякую,спробуюСпеції додають особливого смакувірю
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
lucialv
113.06.18, 21:54
ajnbybz
213.06.18, 22:57Відповідь на 1 від lucialv
Так Дуже смачно
disu
314.06.18, 11:43Відповідь на 2 від ajnbybz
а можна почути пропорції смачного маринаду?
ajnbybz
414.06.18, 17:09Відповідь на 3 від disu
На 1 кг риби (фiле нарiзаю порцiйно), двi чайнi (трохи з верхом) ложки солi, 1 цукру, перець духмяний, сумiш перцiв, гвоздика, лавр, сiк одного лимона, олiя (якщо риба нежирна). Годин 12 в холодильнику тримаю, потiм розкладаю в маленьки баночки та у морозильник. Розморожую в холодильнику. Слабосолона маринована рибка до столу дуже смачна
disu
514.06.18, 17:58Відповідь на 4 від ajnbybz
сіль—eкстра? чи звичайна кам'яна?
disu
614.06.18, 17:59Відповідь на 4 від ajnbybz
ага,т.є. з *маринаду—один лимон цукро—солeний. цікава вeрсія,дякую,спробую
ajnbybz
714.06.18, 19:07Відповідь на 5 від disu
Кам' Яна, лише кам'яна
ajnbybz
814.06.18, 19:08Відповідь на 6 від disu
Спеції додають особливого смаку
disu
914.06.18, 19:18Відповідь на 7 від ajnbybz
дякую
disu
1014.06.18, 19:19Відповідь на 8 від ajnbybz
вірю