жир,- так називають в наших краях букові зернята, їстівні, смачні, треба смажити, бо містять трохи синильної кислоти, в голодні роки, здорово виручали горян. / макро
жир,- так називають в наших краях букові зернята, їстівні, смачні, треба смажити, бо містять трохи синильної кислоти, в голодні роки, здорово виручали горян.

Інформація

  • Канал: «Натуральні кольори природи» (25781 з 135036)
  • Папка: макро з Карпат
  • Додана: 19.01.2010
  • Камера: Sony DSC-H5
  • Дата зйомки: 6 жовтня 2007, 23:58:22
Детальна інформація

Коментарі

120.01.10, 08:26

Чесно кажучи, соромно, але не знала цього... Щойно влізла в інет щоб хоча б трохи просвітитися...

    220.01.10, 11:27Відповідь на 1 від Jem

    немає нічого осудливого в такому незнанні, гірше коли людина не може липу від дуба відрізнити, а таке по теперішніх часах вже не рідкість

      320.01.10, 20:28

      Не знала, що смажити треба. Так їла! Але в малих кількостях, та й не часто......

        421.01.10, 02:28

        Дякую Вам за гарні знімки та дуже корисну інформацію!

          521.01.10, 07:49Відповідь на 3 від К@tika

          дякую!

            анонім

            622.01.10, 20:45

            красиво і корисно

              724.01.10, 18:54

                827.01.10, 23:05

                  928.01.10, 13:12

                    108.03.10, 19:29

                    Я зібрала насіння з бука що має темнофіолетове (практично чорне) листя.В мене є шанс його проростити?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна