6 учасників
32 підписника
існує 11 років, 2 місяця

детальніше..

Открытки

Открытки... С праздником. Для друзей. Красивые открытки для хорошего настроения! (Без эротики и пошлости...)

Показати останні фото

10 учасників
33 підписника
існує 14 років, 11 місяців

детальніше..

Природа і все

Природа і все

Показати останні фото

54 учасника
236 підписників
існує 15 років, 7 місяців

детальніше..

Жінка - Загадка

портрет - красота - любимая - женщина - друг - жена - мама - характер

Вони - неповторні. З ними не легко, але і без них не просто. Скоріше - неможливо. Хай будуть різні... такі, якими ми їх бачимо...

Показати останні фото

98 учасників
159 підписників
існує 13 років, 9 місяців

детальніше..

Наши домашние любимцы

черепаха - собака - кошка - рыбки - домашние любимцы - хомячок - попугайчик

Сегодня мы не можем представить свою жизнь без домашних животных. Почти в каждой семье есть домашний питомец – кошка или собака, хомячок или черепаха, волнистый попугайчик или аквариумные рыбки и многие другие наши любимцы.... ПРОСЬБА - размещать в канале фотографии СВОИХ любимцев, будем с радостью, знакомится с ними (авторские фото хорошего качества).

Показати останні фото

89 учасників
178 підписників
існує 11 років, 8 місяців

детальніше..

Подорожі Україною

природа - замки - туризм - архітектура - парки - палаци - заповідники - екскурсії - фортеці - активний відпочинок - культові споруди - подорожі україною

Чимало українців прагне побувати за кордоном, відвідати всесвітньо відомі пам’ятки та помилуватися на красиву природу. Однак багато хто з нас не знає, скільки чудових творінь людських рук і розуму, мальовничих та унікальних місць розкидано по рідній країні. Подорожі Україною — це реальна можливість ознайомитися ближче її багатою історією, культурою, долучитися до багатовікових традицій. Отже, мета товариства — популяризація подорожей Україною. Подорожуйте Україною, отримуйте незабутні враження і діліться ними з іншими людьми!

Показати останні фото

51 учасник
113 підписників
існує 14 років, 4 місяця

детальніше..

Чудеса архітектури

місто - пам'ятники - мости - aywengo - чудеса архітектури

Чудеса архітектури. Фото цікавих об'єктів архітектури, міст, мостів, будинків, пам'ятників, пам'яток,та іншого. Як знятих особисто так і з інших сайтів. Щоб не виникало колізій, - ВИМОГИ ДО ФОТО: - повинні бути високої якості, розмір не менше 640х480 пікс - не повинні піддаватись обробці у фотошопі (різні розмальовки, додавання та вилучення об'єктів, не вітаються рамки, особливо чорні), дозволяється тільки коригування яркості, контрастності, чіткості, насиченості та вібрації), - не повинні бути типу "позування мене на фоні з кимось, або когось", особливо спиною та нижньою частиною тіла в бік камери, - об'єкт архітектури не повинен займати менше, ніж 2/3 об'єму фото, та не повинен бути захаращений деревами, стовпами, автомобілями та ін., * Можлива корекція вимог власником каналу.

Показати останні фото