1025 років пройшло... знову потрібен Володимир, щоб врозумити і зібрати наш народ... / 1025
1025 років пройшло... знову потрібен Володимир, щоб врозумити і зібрати наш народ...

Інформація

Коментарі

129.07.13, 12:59

Це велика омана що хрещення наших предків принесло русичам благо. Жидівський бог і його релігію, якого син жидівки Володимир, притягнув на Русь, нічого доброго народу не приніс. Наш народ і його провідники стали сильнішими? Наш народ і його провідники стали мудрішими? Наш народ і його провідники стли духовно багатшими? Наш народ став матеріально багатший? Подивіться хто нами править, і хто нам проповідує християнську релігію. Ось ця кучка і їх прибічники разом з попами отримали все. Народ став рабом.

    229.07.13, 13:09Відповідь на 1 від будьмо

    обережніше тут на сайті є прибічники теорії, що християнство містить арійську сутність. мовляв воно увібрало в себе наш давній ведизм і від того стало ісконна нашим. і Христос не єврей, а галиєнянин, тобто жиди тут ні до чого. ну а те що християнство вийшло прямісінько з іудейства то вже річ десята. пробував сперечатися, та куди там я не проти християнства, я проти жлобства церкви та їх прислужників. звісно там є нормальні але це вже стає нонсенсом - розділяти попів на нормальних та ні, як ментів чи депутатів.

      329.07.13, 13:20Відповідь на 1 від будьмо

      бусурмани мають право на свою думку не всі ж стали духовно багатшими...

        429.07.13, 13:22Відповідь на 2 від Пробіотик

        підпис до фото...

          529.07.13, 14:14

          Скільки разів, в Київській Русі, громада вільних людей змінювала князів в своїх князівствах? А запрошувала тих кого хотіла. І знову змінювала, якщо не подобалось. Київська Русь прогресувала, тому що Славила Право, тобто була православна. Аналогія Українське козацтво, Запорожська Січ. Незалежно від вірувань, народ був вільний, він сам творив свою долю, він був ПРАВОСЛАВНИЙ. А це нічого спільного не має з рабським християнством: влада від бога, гроші від бога , все від бога... То навіщо бог створив вільну людину? Тільки вільні, самодостатні, сильні, мудрі люди можуть бути щасливими, і робити такими інших. Рабів до раю не пускають.

            629.07.13, 14:22Відповідь на 5 від будьмо

            демократія та інші всі ..кратії до Бога не приводять! Богу - боже, кесарю - кесареве

              729.07.13, 18:45Відповідь на 6 від Oлenka

              демократія та інші всі ..кратії до Бога не приводять! Богу - боже, кесарю - кесаревеТо бог потрібен вибраним? А що тоді народу? Наполеон сказав: "Релігію придумали, щоб бідні не вбивали багатих".
              Жидівська казка про Єгову, саме для цього і видумана.
              Люди і є частиною Бога, частиною Всесвіту, Сварогу... Тому все навколо людини святе, яке варте уваги і забуття, пошани і зневаги. А вирішують розвиток людини на Землі не боги, а сильні нації, які очолюють лідери, не завжди янголи....

                829.07.13, 18:55Відповідь на 4 від Oлenka

                підпис до фото...був такий Святослав Хоробрий, його батько. Хай він прийде і збирає, а Володимир може йти собі далі

                  929.07.13, 19:15

                  "1025 років пройшло... знову потрібен Володимир, щоб врозумити і зібрати наш народ..." и вырезать треть его людей за еврейскую религию ))))

                    1029.07.13, 21:12

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна