Інформація

  • Папка: квіти під"їзду ))) (5 з 5)
  • Додана: 4.12.2012
  • Камера: Panasonic NV-GS320
  • Дата зйомки: 4 грудня 2012, 16:54:04
Детальна інформація

Коментарі

14.12.12, 19:46

дуже уважний чоловічок

    24.12.12, 20:07Відповідь на 1 від Sunny Side

    ...дуже люблю квіти

      34.12.12, 20:27

      хороший підїзд

        44.12.12, 21:06Відповідь на 3 від Flow*

        ...я на кожному поверсі поставив квіти.
        А сам будинок будувався поляками в 1930 році. Тому ще тоді все робили на люкс: двері дубові, решітки латунні, вхідні двері у квартири - шпоновані горіхом, сходи з мармурової крихти а площадки з мармурової плитки,у вікнах між поверхами скло з памороззю, а бачили б ви як вікна оригінально відкриваються ...тепер такого не роблять За совєцкої влади знищували будинок тим, що просто з ним з часу будівництва нічого не робили, навіть елементарного поточного ремонту. Я зібрав з мешканців гроші ( правда не всі здали) і зробив ремонт в під'їзді. Тепер гарно і затишно. Було не просто але за нас для нас цього не зробить ніхто, вважаю, що Україна починається чи з під'їзду чи з власного подвір'я, бо хто нам заважає навести лад у себе вдома?

          54.12.12, 23:34Відповідь на 4 від заблокований

          Все вірно. А тепер кожен, хто буде заходити в під'їзд, схоче таку красу собі. Але чи всюди знайдеться такі ентузіасти, як Ви?

            65.12.12, 00:17Відповідь на 4 від заблокований

            Я Вами пишаюсь. Були б сусідами - спільно навели б порядок не тільки в під"їзді. Двір зробили б виставкою квітів.

              75.12.12, 00:26Відповідь на 4 від заблокований

              ...я на кожному поверсі поставив квіти.
              А сам будинок будувався поляками в 1930 році. Тому ще тоді все робили на люкс: двері дубові, вхідні двері у квартири - шпоновані горіхом, сходи з мармурової крихти а площадки з мармурової плитки,у вікнах між поверхами скло з памороззю, а бачили б ви як вікна оригінально відкриваються...тепер такого не роблять За совєцкої влади знищували будинок тим, що просто з ним з часу будівництва нічого не робили, навіть елементарного поточного ремонту. Я зібрав з мешканців гроші ( правда не всі здали) і зробив ремонт в під'їзді. Тепер гарно і затишно. Було не просто але за нас для нас цього не зробить ніхто, вважаю, що Україна починається чи з під'їзду чи з власного подвір'я, бо хто нам заважає навести лад у себе вдома?
              мудро

                85.12.12, 00:35Відповідь на 5 від Alter ego*

                Все вірно.А тепер кожен, хто буде заходити в під'їзд, схоче таку красу собі.Але чи всюди знайдеться такі ентузіасти,як Ви?Люди інертні! В цьому проблема українців,що в них вбивали дух господаря з 1918 року і продовжували це робити навіть до сьогоднішнього часу! Тому ніхто не вірить в слова влади,бо вважають,що їх черговий раз обмануть.Тому заклики про створення ОСББ сприймаються,як якась чергова авантюра влади аби черговий вкрасти гроші в населення.
                Приклад:Зібрала голова райадміністрації три будинки на раду,як ремонтувати двір.Після дискусії (як вони кажуть громадських слухань), зробила так,як хотіла.Народ черговий раз нагнули і він відвернувся, і тепер нищить двір після ремонту,бо їх не почули що вони хочуть! а тоді для кого це робила влада?Для себе,відкатувала гроші

                  95.12.12, 00:54Відповідь на 6 від Єв@

                  Я Вами пишаюсь.Були б сусідами-спільно навели б порядок не тільки в під"їзді.Двір зробили б виставкою квітів.
                  Дякую!Ой як мені Вас бракує !
                  Люди соромляться показати,що вони вміють працювати!Їм добре "дали по руках" чи по мізках за союзу,чи вважають чомусь нижче своєї гідності це робити.Вважаю,що тут криється загадка,корінь апатії людей до власного життя,комфорту,бажання до кращого життя,байдужості до всього аж до власного життя.Люди всього бояться-бути сильними,тобто вийти і привести в порядок подвір'я,посадити квіти,дерева,для дітей - майданчик,бо це потрібно охороняти а значить відповідати,утримувати а це зайвий клопіт та переживання,а ще хтось прийде та поламає.Коли я у вхідних дверях замінив робите скло і його розбили знов,весь буд-к мені це розказував,розумієте)))?

                    105.12.12, 08:50Відповідь на 4 від заблокований

                    А сам будинок будувався поляками в 1930 році. Тому ще тоді все робили на люкс: двері дубові, решітки латунні, вхідні двері у квартири - шпоновані горіхом, сходи з мармурової крихти а площадки з мармурової плитки,у вікнах між поверхами скло з памороззю, а бачили б ви як вікна оригінально відкриваються...тепер такого не роблять За совєцкої влади знищували будинок тим, що просто з ним з часу будівництва нічого не робили, навіть елементарного поточного ремонту. Я зібрав з мешканців гроші ( правда не всі здали) і зробив ремонт в під'їзді. Тепер гарно і затишно. Було не просто але за нас для нас цього не зробить ніхто, вважаю, що Україна починається чи з під'їзду чи з власного подвір'я, бо хто нам заважає навести лад у себе вдома?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна