Смачні, смажені в смальці. Завжди їх беру, але окремо від інших грибів - пластинки кришаться.Дякую!А ми сироїжки беремо, якщо інших грибів мало.І тільки тугенькі
А ми сироїжки беремо, якщо інших грибів мало.І тільки тугенькіЕеее, не любите смаженини значить. Я би білим грибом знехтував заради сироїжки. Принаймі вони мають одну суттєву перевагу - їх більше є.
А ми сироїжки беремо, якщо інших грибів мало.І тільки тугенькіЕеее, не любите смаженини значить. Я би білим грибом знехтував заради сироїжки. Принаймі вони мають одну суттєву перевагу - їх більше є.В Карпатах збирають тільки білі.Всі інші то другий сорт
В Карпатах збирають тільки білі.Всі інші то другий сорт Горянка журиться, що я з нехіттю ставлюся до білих, пише, що Швеція мене спаскудила.
Це через те, що одного разу в Швеції шалено вродили білі (перші рази туди їхав), і я готував з різних грибів підливку до каш і макаронів. Звичайно - часто однотипних. І після споживання білих було з півдня доволі нам неприємно в шлунку, тяжкість. Два рази вистарчило, після того ми їх перестали готувати.
От з іншими грибами ніяких проблем не було. А коли білі там гнили від старості, то сморід був просто жахливий!
Зауважу, що не знаю, як в Карпатах, а у нас білі гриби інакші. Колись більше ходилося по лісах, і з білих страви готували - нічого такого неприємного не було. І старі гриби теж не мали такого неприємного запаху.
Запах карпатьських білих мені більше подобається.Взагалі я більше люблю збирати гриби, ніж їх їсти Не знаю, як у Швеції, а у Фінляндіі, мені розповідали, після Чорнобиля місцеві взагалі не збирають гриби.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Вітер-в-полі
19.04.13, 22:45
Смачні, смажені в смальці. Завжди їх беру, але окремо від інших грибів - пластинки кришаться.
JuliaUa
210.04.13, 10:58Відповідь на 1 від Вітер-в-полі
Дякую!А ми сироїжки беремо, якщо інших грибів мало.І тільки тугенькі
Вітер-в-полі
310.04.13, 21:24Відповідь на 2 від JuliaUa
Ееее, не любите смаженини значить. Я би білим грибом знехтував заради сироїжки. Принаймі вони мають одну суттєву перевагу - їх більше є.
JuliaUa
411.04.13, 10:57Відповідь на 3 від Вітер-в-полі
В Карпатах збирають тільки білі.Всі інші то другий сорт
Вітер-в-полі
511.04.13, 21:12Відповідь на 4 від JuliaUa
Горянка журиться, що я з нехіттю ставлюся до білих, пише, що Швеція мене спаскудила.Це через те, що одного разу в Швеції шалено вродили білі (перші рази туди їхав), і я готував з різних грибів підливку до каш і макаронів. Звичайно - часто однотипних. І після споживання білих було з півдня доволі нам неприємно в шлунку, тяжкість. Два рази вистарчило, після того ми їх перестали готувати.
От з іншими грибами ніяких проблем не було. А коли білі там гнили від старості, то сморід був просто жахливий!
Зауважу, що не знаю, як в Карпатах, а у нас білі гриби інакші. Колись більше ходилося по лісах, і з білих страви готували - нічого такого неприємного не було. І старі гриби теж не мали такого неприємного запаху.
JuliaUa
612.04.13, 11:49Відповідь на 5 від Вітер-в-полі
Запах карпатьських білих мені більше подобається.Взагалі я більше люблю збирати гриби, ніж їх їсти Не знаю, як у Швеції, а у Фінляндіі, мені розповідали, після Чорнобиля місцеві взагалі не збирають гриби.