Чан з молочною сироваткою.Молоко з сичужним ферментом, отриманим зі шлунку молодого телятка, яке пило тільки материнське молоко, варять на вогні.Отриманий сир (будз) складають в марлю, щоб стекла зайва рідина.Потім головки сиру  кладуть на полиці, де він дозріває і від диму отримує жовтувато-коричневатий колір.Потім будз подрібнюють і перетирають з сіллю.Це і є бринза.А з сироватки роблять вурду, яка схожа на творог.Вона мені сподобалась найбільше. / природа, гори, карпати, село, річка, літо, шешори, гуцульщина, полонина, бринза
Чан з молочною сироваткою.Молоко з сичужним ферментом, отриманим зі шлунку молодого телятка, яке пило тільки материнське молоко, варять на вогні.Отриманий сир (будз) складають в марлю, щоб стекла зайва рідина.Потім головки сиру кладуть на полиці, де він дозріває і від диму отримує жовтувато-коричневатий колір.Потім будз подрібнюють і перетирають з сіллю.Це і є бринза.А з сироватки роблять вурду, яка схожа на творог.Вона мені сподобалась найбільше.

Інформація

  • Папка: Шешори (19 з 165)
  • Додана: 4.10.2013
  • Камера: Sony DSC-W17
  • Дата зйомки: 18 серпня 2013, 12:06:45
Детальна інформація

Коментарі

14.10.13, 11:57

    24.10.13, 12:01

    Спасибо, Олечка!

      34.10.13, 12:21

      Познавательно-апетитно

        44.10.13, 12:29Відповідь на 3 від cheese

        Познавательно-апетитноСпасибо, Леночка!

          анонім

          54.10.13, 14:54

            64.10.13, 17:13Відповідь на 5 від анонім

            Дякую!

              74.10.13, 18:41

                Гість: KuliPIN

                84.10.13, 21:16

                  97.10.13, 14:35Відповідь на 7 від с любовью

                  Спасибо большое!

                    107.10.13, 14:36Відповідь на 8 від Гість: KuliPIN

                    Спасибо, Игорь!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна