Чан з молочною сироваткою.Молоко з сичужним ферментом, отриманим зі шлунку молодого телятка, яке пило тільки материнське молоко, варять на вогні.Отриманий сир (будз) складають в марлю, щоб стекла зайва рідина.Потім головки сиру кладуть на полиці, де він дозріває і від диму отримує жовтувато-коричневатий колір.Потім будз подрібнюють і перетирають з сіллю.Це і є бринза.А з сироватки роблять вурду, яка схожа на творог.Вона мені сподобалась найбільше.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
zorronegro
14.10.13, 11:57
JuliaUa
24.10.13, 12:01
Спасибо, Олечка!
cheese
34.10.13, 12:21
Познавательно-апетитно
JuliaUa
44.10.13, 12:29Відповідь на 3 від cheese
Спасибо, Леночка!
анонім
54.10.13, 14:54
JuliaUa
64.10.13, 17:13Відповідь на 5 від анонім
Дякую!
с любовью
74.10.13, 18:41
Гість: KuliPIN
84.10.13, 21:16
JuliaUa
97.10.13, 14:35Відповідь на 7 від с любовью
Спасибо большое!
JuliaUa
107.10.13, 14:36Відповідь на 8 від Гість: KuliPIN
Спасибо, Игорь!