Ну... Бувало, що заїдалося комаром. От хочеш вдихнути на повні груди, тільки-но відкриєш рота, а я якась мошка з розгону - вжик!, і вже прилипла до гортані. І не виплюнеш, мусиш з'їсти отаку гірку, і ягодою заїсти.
Ну... Бувало, що заїдалося комаром. От хочеш вдихнути на повні груди, тільки-но відкриєш рота, а я якась мошка з розгону - вжик!, і вже прилипла до гортані. І не виплюнеш, мусиш з'їсти отаку гірку, і ягодою заїсти.Заодно і тваринний білок в раціон додається))
До речі, мене завжди цікавить значення оцієї блудливої фрази, котру можна прочитати на деяких ковбасах: "білок тваринного походження"... Воно ж, в принципі, може означати що завгодно... в тому числі і всяку бяку... І як не прикро - найчастіше саме бяку воно і означає... Нічого хорошого від нашого хімхарчопрому вже і не очікуєш...
А що поробиш? Людей багацько, їсти хочуть всі... А біля землі товктися щось охочих не видко...
То комаха.
А шведи у ковбасу додають потатіс (картоплю). Може і не бяка з позиції травлення, але на смак дуже схоже на оте сіно.. Та Ви шо? А я думала, це тільки у нас такі умільці))
Власне, колись мені трапився був рецепт власне картопляної ковбаси... зі шкварками... Але якщо картоплю додати до м'яса, то вийде не ковбаса, а якесь рагу))
Кажуть - про смаки не сперечаються)
А ось про якість можна сперечатись довго...
"...сосиски в полімерній оболонці, що потрапляють у продаж до українських магазинів, у середньому на 45 % складаються з емульсії (перемелених та уварених до стану світло-сірої кашки шкіри, кісток, субпродуктів та інших відходів виробництва м’яса) і на 25 % із соєвого білка. Сумарний вміст у таких сосисках свинини та яловичини – лише 7 %, м’яса птиці – 15 %. Інше становлять борошно, крохмаль і смакові добавки."
http://slk.kh.ua/view_post.php?id=3362
Про надцять добавок з літерою Е навіть і говорити страшно...
Ну... ось сусідка ковбасу робить на продаж. Дуже ретельно, чисте м'ясо, усі пліви і жили вирізає.. Ми іноді ті відходи беремо - прекрасний холодець з них! , а "сухий залишок" не смачний ж, та як перемолоти, додати цибулі з приправами, то на хліб так нічого гаряча канапка..
Е - то погано, так само як і м'ясо, яке вирощене на вітамінах і гормонах.
Нині все на гормонах та антибіотиках... Нещодавно розглядала на прилавку перерубані навпіл тушки сьомги - лежить така собі байда надцятикілограмова, філейні частини ледь не з долоню, а плавці - як у карася... Вона б і попливти не змогла, тая рибина нещасна, отак і виросла в сітці, напхана їжею... рибобройлери, блін...
У нас в одному магазині вивісили таблички в м'ясному відділі (чесні, блін), які добавки додаються в ковбаси (напівфабрикати), в фарш і т.п. Так там же як почитаєш - волосся на загривку дибки стає... І це все на додачу до отих гормонів і решти прєлєстєй... В саму назву вдуматись: засіб ДЛЯ ШПРИЦЮВАННЯ м'яса... Це тіпа щоб воно довше товарний вигляд мало...
І щоб ми потім, лежачи в труні, теж були достатньо "товарні"...
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
no-sense
125.11.11, 12:25
Не робота, а лахва!
Якщо комарі не заїдають)
Вітер-в-полі
225.11.11, 21:19Відповідь на 1 від no-sense
Ну... Бувало, що заїдалося комаром. От хочеш вдихнути на повні груди, тільки-но відкриєш рота, а я якась мошка з розгону - вжик!, і вже прилипла до гортані. І не виплюнеш, мусиш з'їсти отаку гірку, і ягодою заїсти.
no-sense
325.11.11, 21:26Відповідь на 2 від Вітер-в-полі
Заодно і тваринний білок в раціон додається))До речі, мене завжди цікавить значення оцієї блудливої фрази, котру можна прочитати на деяких ковбасах: "білок тваринного походження"... Воно ж, в принципі, може означати що завгодно... в тому числі і всяку бяку... І як не прикро - найчастіше саме бяку воно і означає... Нічого хорошого від нашого хімхарчопрому вже і не очікуєш...
А що поробиш? Людей багацько, їсти хочуть всі... А біля землі товктися щось охочих не видко...
Вітер-в-полі
425.11.11, 21:42Відповідь на 3 від no-sense
То комаха.
А шведи у ковбасу додають потатіс (картоплю). Може і не бяка з позиції травлення, але на смак дуже схоже на оте сіно..
no-sense
525.11.11, 22:43Відповідь на 4 від Вітер-в-полі
Та Ви шо? А я думала, це тільки у нас такі умільці))Власне, колись мені трапився був рецепт власне картопляної ковбаси... зі шкварками... Але якщо картоплю додати до м'яса, то вийде не ковбаса, а якесь рагу))
Вітер-в-полі
625.11.11, 23:07Відповідь на 5 від no-sense
у нас принаймі смачніша ковбаса, але шкідлива.
У них..
Цукерки з корицею, з сіллю, з амоняком чи щось подібне, ще з якоюсь колою такою... -
Але є і добрі.
no-sense
725.11.11, 23:18Відповідь на 6 від Вітер-в-полі
Кажуть - про смаки не сперечаються)
А ось про якість можна сперечатись довго...
"...сосиски в полімерній оболонці, що потрапляють у продаж до українських магазинів, у середньому на 45 % складаються з емульсії (перемелених та уварених до стану світло-сірої кашки шкіри, кісток, субпродуктів та інших відходів виробництва м’яса) і на 25 % із соєвого білка. Сумарний вміст у таких сосисках свинини та яловичини – лише 7 %, м’яса птиці – 15 %. Інше становлять борошно, крохмаль і смакові добавки."
http://slk.kh.ua/view_post.php?id=3362
Про надцять добавок з літерою Е навіть і говорити страшно...
Вітер-в-полі
825.11.11, 23:25Відповідь на 7 від no-sense
Ну... ось сусідка ковбасу робить на продаж. Дуже ретельно, чисте м'ясо, усі пліви і жили вирізає.. Ми іноді ті відходи беремо - прекрасний холодець з них! , а "сухий залишок" не смачний ж, та як перемолоти, додати цибулі з приправами, то на хліб так нічого гаряча канапка..
Е - то погано, так само як і м'ясо, яке вирощене на вітамінах і гормонах.
no-sense
925.11.11, 23:34Відповідь на 8 від Вітер-в-полі
Нині все на гормонах та антибіотиках... Нещодавно розглядала на прилавку перерубані навпіл тушки сьомги - лежить така собі байда надцятикілограмова, філейні частини ледь не з долоню, а плавці - як у карася... Вона б і попливти не змогла, тая рибина нещасна, отак і виросла в сітці, напхана їжею... рибобройлери, блін...
У нас в одному магазині вивісили таблички в м'ясному відділі (чесні, блін), які добавки додаються в ковбаси (напівфабрикати), в фарш і т.п. Так там же як почитаєш - волосся на загривку дибки стає... І це все на додачу до отих гормонів і решти прєлєстєй... В саму назву вдуматись: засіб ДЛЯ ШПРИЦЮВАННЯ м'яса... Це тіпа щоб воно довше товарний вигляд мало...
І щоб ми потім, лежачи в труні, теж були достатньо "товарні"...