17.10.2017 сливове (слива і цукор, приварювати декілька днів і потім у холодильник) майже варення, бо тут менше цукру) /
17.10.2017 сливове (слива і цукор, приварювати декілька днів і потім у холодильник) майже варення, бо тут менше цукру)

Інформація

  • Папка: Різне (151 з 189)
  • Додана: 17.10.2017

Коментарі

118.10.17, 12:42

Дуже гарне на вигляд

    218.10.17, 13:36Відповідь на 1 від Міс Марпл

    Дуже гарне на виглядcмачно виходить)
    я вже третій раз його роблю невеликими порціями
    з вишнями так само роблю
    мені подобається, що воно половинками

    фрукти і ягоди зазвичай заморожуємо, а це як раз для осіні

      318.10.17, 13:46Відповідь на 2 від trinks

      Дуже гарне на виглядcмачно виходить)
      я вже третій раз його роблю невеликими порціями
      з вишнями так само роблю
      мені подобається, що воно половинками

      фрукти і ягоди зазвичай заморожуємо, а це як раз для осіні
      Я роблю сацебелі зі слив, смаааачно