Мы когда-то ели.В моїх краях росте виключно рідкісний (всюди, крім як в нас ) глід криваво-червоний, лікарський. В нього маленькі ягідки, з великими кісточками і тонким м'якушем, коли їсти - таке враження, що тільки кісточки й шкуринка. А от в інших місцях.. де росте той же глід м'якуватий - в нього ягоди з сантиметр, можна й повидло варити
Мы когда-то ели.В моїх краях росте виключно рідкісний (всюди, крім як в нас) глід криваво-червоний, лікарський. В нього маленькі ягідки, з великими кісточками і тонким м'якушем, коли їсти - таке враження, що тільки кісточки й шкуринка. А от в інших місцях.. де росте той же глід м'якуватий - в нього ягоди з сантиметр, можна й повидло варитиУ нас тоже шкурка и косточка.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
анонім
118.12.18, 09:07
Мы когда-то ели.
Акварель
220.12.18, 14:06Відповідь на 1 від анонім
В моїх краях росте виключно рідкісний (всюди, крім як в нас ) глід криваво-червоний, лікарський. В нього маленькі ягідки, з великими кісточками і тонким м'якушем, коли їсти - таке враження, що тільки кісточки й шкуринка. А от в інших місцях.. де росте той же глід м'якуватий - в нього ягоди з сантиметр, можна й повидло варити
анонім
320.12.18, 16:52Відповідь на 2 від Акварель
У нас тоже шкурка и косточка.