Інформація

  • Папка: i'm loving it (4 з 20)
  • Додана: 7.08.2014
  • Камера: Nikon D5100
  • Дата зйомки: 2 серпня 2014, 13:24:27
Детальна інформація

Коментарі

111.08.14, 14:48

ііііііі...хто з них памаранчовий

позавчора на дачі тинялась по городу, знайшла пару перчин стиглих, думаю- "о!щя борщ забацаюмені ото самий смак,када перчини болгарські і петрушка з укропчиком в борщі імєюцца", карочє ...забацала борщєц, сіли їсти.....думаю...чьото не фатає блііін- перчини на столі так і лежать

    211.08.14, 17:29Відповідь на 1 від disu

    ііііііі...хто з них памаранчовий

    позавчора на дачі тинялась по городу, знайшла пару перчин стиглих, думаю- "о!щя борщ забацаюмені ото самий смак,када перчини болгарські і петрушка з укропчиком в борщі імєюцца", карочє ...забацала борщєц, сіли їсти.....думаю...чьото не фатаєблііін- перчини на столі так і лежать
    а я фарширувала перець.. коли дійшла черга до останнього 101-го я поняла , що забула перець пропарити . а на годиннику було вже десь о пів на 10-ту вечора.
    довелось фарш вертати взад , тоість виковирювати

      311.08.14, 17:30Відповідь на 1 від disu

      ііііііі...хто з них памаранчовийя думала, шо нада фото в цвєтє

        411.08.14, 17:44Відповідь на 3 від Solodk@quota

        ііііііі...хто з них памаранчовийя думала, шо нада фото в цвєтєнє,я мала на увазі монохромне шото

          511.08.14, 17:45Відповідь на 2 від Solodk@quota

          ііііііі...хто з них памаранчовий

          позавчора на дачі тинялась по городу, знайшла пару перчин стиглих, думаю- "о!щя борщ забацаюмені ото самий смак,када перчини болгарські і петрушка з укропчиком в борщі імєюцца", карочє ...забацала борщєц, сіли їсти.....думаю...чьото не фатаєблііін- перчини на столі так і лежать
          а я фарширувала перець.. коли дійшла черга до останнього 101-го я поняла , що забула перець пропарити. а на годиннику було вже десь о пів на 10-ту вечора.
          довелось фарш вертати взад, тоість виковирювати
          ну от,а я -не парю ващє перецьмені тада отой смакоаромат тіряєцця

            611.08.14, 19:00Відповідь на 5 від disu

            ііііііі...хто з них памаранчовий

            позавчора на дачі тинялась по городу, знайшла пару перчин стиглих, думаю- "о!щя борщ забацаюмені ото самий смак,када перчини болгарські і петрушка з укропчиком в борщі імєюцца", карочє ...забацала борщєц, сіли їсти.....думаю...чьото не фатаєблііін- перчини на столі так і лежать
            а я фарширувала перець.. коли дійшла черга до останнього 101-го я поняла , що забула перець пропарити. а на годиннику було вже десь о пів на 10-ту вечора.
            довелось фарш вертати взад, тоість виковирювати
            ну от,а я -не парю ващє перецьмені тада отой смакоаромат тіряєцця
            а скільки він тоді вариться?
            мені смак перцю відчувається

              711.08.14, 19:31Відповідь на 6 від Solodk@quota

              cit]а скільки він тоді вариться? поки не буде готавий фарш


              мені смак перцю відчувається
              я просто люблю перець білше,ніж голубці

                811.08.14, 19:34Відповідь на 7 від disu

                cit]а скільки він тоді вариться?поки не буде готавий фарш


                мені смак перцю відчувається
                я просто люблю перець білше,ніж голубці
                а як з фаршированих перців получаються голубці?)

                  911.08.14, 19:37Відповідь на 8 від Solodk@quota

                  cit]а скільки він тоді вариться?поки не буде готавий фарш


                  мені смак перцю відчувається
                  я просто люблю перець білше,ніж голубці
                  а як з фаршированих перців получаються голубці?)
                  нену начинка в нас- однаковау вас-нє?я саме це мала на увазі- начинку/фарш *ховають* у листя капусти, у листя винограду абоу перчиничоловік мліє від голубців,а я - від перцю

                    1011.08.14, 19:51Відповідь на 9 від disu

                    cit]а скільки він тоді вариться?поки не буде готавий фарш


                    мені смак перцю відчувається
                    я просто люблю перець білше,ніж голубці
                    а як з фаршированих перців получаються голубці?)
                    нену начинка в нас- однаковау вас-нє?я саме це мала на увазі- начинку/фарш *ховають* у листя капусти, у листя винограду абоу перчиничоловік мліє від голубців,а я - від перцю
                    однакова, пунятна)