позавчора на дачі тинялась по городу, знайшла пару перчин стиглих, думаю- "о!щя борщ забацаюмені ото самий смак,када перчини болгарські і петрушка з укропчиком в борщі імєюцца", карочє ...забацала борщєц, сіли їсти.....думаю...чьото не фатає блііін- перчини на столі так і лежать
позавчора на дачі тинялась по городу, знайшла пару перчин стиглих, думаю- "о!щя борщ забацаюмені ото самий смак,када перчини болгарські і петрушка з укропчиком в борщі імєюцца", карочє ...забацала борщєц, сіли їсти.....думаю...чьото не фатаєблііін- перчини на столі так і лежать а я фарширувала перець.. коли дійшла черга до останнього 101-го я поняла , що забула перець пропарити . а на годиннику було вже десь о пів на 10-ту вечора.
довелось фарш вертати взад , тоість виковирювати
позавчора на дачі тинялась по городу, знайшла пару перчин стиглих, думаю- "о!щя борщ забацаюмені ото самий смак,када перчини болгарські і петрушка з укропчиком в борщі імєюцца", карочє ...забацала борщєц, сіли їсти.....думаю...чьото не фатаєблііін- перчини на столі так і лежать а я фарширувала перець.. коли дійшла черга до останнього 101-го я поняла , що забула перець пропарити. а на годиннику було вже десь о пів на 10-ту вечора.
довелось фарш вертати взад, тоість виковирюватину от,а я -не парю ващє перецьмені тада отой смакоаромат тіряєцця
позавчора на дачі тинялась по городу, знайшла пару перчин стиглих, думаю- "о!щя борщ забацаюмені ото самий смак,када перчини болгарські і петрушка з укропчиком в борщі імєюцца", карочє ...забацала борщєц, сіли їсти.....думаю...чьото не фатаєблііін- перчини на столі так і лежать а я фарширувала перець.. коли дійшла черга до останнього 101-го я поняла , що забула перець пропарити. а на годиннику було вже десь о пів на 10-ту вечора.
довелось фарш вертати взад, тоість виковирюватину от,а я -не парю ващє перецьмені тада отой смакоаромат тіряєццяа скільки він тоді вариться?
мені смак перцю відчувається
cit]а скільки він тоді вариться?поки не буде готавий фарш
мені смак перцю відчуваєтьсяя просто люблю перець білше,ніж голубціа як з фаршированих перців получаються голубці?)нену начинка в нас- однаковау вас-нє?я саме це мала на увазі- начинку/фарш *ховають* у листя капусти, у листя винограду абоу перчиничоловік мліє від голубців,а я - від перцю
cit]а скільки він тоді вариться?поки не буде готавий фарш
мені смак перцю відчуваєтьсяя просто люблю перець білше,ніж голубціа як з фаршированих перців получаються голубці?)нену начинка в нас- однаковау вас-нє?я саме це мала на увазі- начинку/фарш *ховають* у листя капусти, у листя винограду абоу перчиничоловік мліє від голубців,а я - від перцюоднакова, пунятна)
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
disu
111.08.14, 14:48
ііііііі...хто з них памаранчовий
позавчора на дачі тинялась по городу, знайшла пару перчин стиглих, думаю- "о!щя борщ забацаюмені ото самий смак,када перчини болгарські і петрушка з укропчиком в борщі імєюцца", карочє ...забацала борщєц, сіли їсти.....думаю...чьото не фатає блііін- перчини на столі так і лежать
Solodk@quota
211.08.14, 17:29Відповідь на 1 від disu
а я фарширувала перець.. коли дійшла черга до останнього 101-го я поняла , що забула перець пропарити . а на годиннику було вже десь о пів на 10-ту вечора.довелось фарш вертати взад , тоість виковирювати
Solodk@quota
311.08.14, 17:30Відповідь на 1 від disu
я думала, шо нада фото в цвєтє
disu
411.08.14, 17:44Відповідь на 3 від Solodk@quota
нє,я мала на увазі монохромне шото
disu
511.08.14, 17:45Відповідь на 2 від Solodk@quota
ну от,а я -не парю ващє перецьмені тада отой смакоаромат тіряєцця
Solodk@quota
611.08.14, 19:00Відповідь на 5 від disu
а скільки він тоді вариться?мені смак перцю відчувається
disu
711.08.14, 19:31Відповідь на 6 від Solodk@quota
я просто люблю перець білше,ніж голубці
Solodk@quota
811.08.14, 19:34Відповідь на 7 від disu
а як з фаршированих перців получаються голубці?)
disu
911.08.14, 19:37Відповідь на 8 від Solodk@quota
нену начинка в нас- однаковау вас-нє?я саме це мала на увазі- начинку/фарш *ховають* у листя капусти, у листя винограду абоу перчиничоловік мліє від голубців,а я - від перцю
Solodk@quota
1011.08.14, 19:51Відповідь на 9 від disu
однакова, пунятна)