Дрібненько ріжеться, приблизно ось так. Але якщо Ви її поріжете на 4 або 8 скибочек та "зхрупаєте" під борщик, лікувальний ефект буде той самий. Але я надаю перевагу друбненько порізаній. Бо її можна з'їсти у найпростішому вигляді, присоливши та змастивши олійкою. Коли ж у вас є час-сили-натхнення, а я іх мав вранці, то можна вигадати щось і посмачніше.
Ви гурман.На конкурсі кулінарів вам вартувало б дати першу грошову преміюТак, люблю розваги з чимось смачненьким!!!
А от на конкурсі я би віддав перший приз гарненькій дівчинці, яка вміє докладно та дотепно розповідати про свої кулінарні досліди, та ще й супроводжує те все дуже досконалими фото, зробленими якоюсь мікрокамерою мобільного телефону.
Ось її профіль: http://narod.i.ua/user/4258894/profile/
погортайте блог, там кілька дотепних рецептіків. Раніше було набагато більше, але вона час від часу зносить під горячу руку "ген усе", а потім починає з початку клепати нові шедеври.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Горянка
12.12.11, 16:25
Ви гурман.На конкурсі кулінарів вам вартувало б дати першу грошову премію
Вишиваночка
23.12.11, 01:13Відповідь на 1 від Горянка
Східняк
33.12.11, 04:55Відповідь на 1 від Горянка
Так, люблю розваги з чимось смачненьким!!!А от на конкурсі я би віддав перший приз гарненькій дівчинці, яка вміє докладно та дотепно розповідати про свої кулінарні досліди, та ще й супроводжує те все дуже досконалими фото, зробленими якоюсь мікрокамерою мобільного телефону.
Ось її профіль: http://narod.i.ua/user/4258894/profile/
погортайте блог, там кілька дотепних рецептіків. Раніше було набагато більше, але вона час від часу зносить під горячу руку "ген усе", а потім починає з початку клепати нові шедеври.
Горянка
43.12.11, 10:24Відповідь на 3 від Східняк
"Першу грошову премію" необхідно дати для того щоб автор рецепту міг докупити ще щось до цибулі. А то вже занадто аскетично. А за посиланнячко дякую