831.07.08, 18:18Відповідь на 7 від Гість: maximus_30
В ресторані не цікаво - цікаво самому вполювати і самому приготувати!
Мій рецепт маринаду (для іншої жирної риби теж підійде): 50/50 гірчиці (не польської!) і кетчупа, але не більше двох годин тримати вугря, бо стане твердуватим. Можна зілля різне добавити, типу "вегети"... Пальчики пообкусуєш!
В ресторані не цікаво - цікаво самому вполювати і самому приготувати!
Мій рецепт маринаду (для іншої жирної риби теж підійде): 50/50 гірчиці (не польської!) і кетчупа, але не більше двох годин тримати вугря, бо стане твердуватим. Можна зілля різне добавити, типу "вегети"... Пальчики пообкусуєш!а потім смажити, чи варити?
дійсно гарний рецепт, впевнений що самому вполювати та приготувати на природі набагато смачніше...
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Гість: ттааттаа
111.05.08, 16:33
Гість: POWER_OF_SPED
231.07.08, 12:49
прикольно, а что это за рыба и где такая водиться?
PORA
331.07.08, 12:52Відповідь на 2 від Гість: POWER_OF_SPED
Риба наз. вугор, ловиться на Світязі, шашлик дуже смачний, полюємо на вугра переважно вночі..
Alfa145
431.07.08, 13:42
Здорово!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гість: maximus_30
531.07.08, 13:48
зачет! угорь огонь!
Милана
631.07.08, 14:02Відповідь на 5 від Гість: maximus_30
Пипец угорь большой Никогда в жизни не ела..
Гість: maximus_30
731.07.08, 14:52Відповідь на 6 від Милана
его во многих ресторанах неплохо подают в соусе, с вином самое оно!
PORA
831.07.08, 18:18Відповідь на 7 від Гість: maximus_30
В ресторані не цікаво - цікаво самому вполювати і самому приготувати!
Мій рецепт маринаду (для іншої жирної риби теж підійде): 50/50 гірчиці (не польської!) і кетчупа, але не більше двох годин тримати вугря, бо стане твердуватим. Можна зілля різне добавити, типу "вегети"... Пальчики пообкусуєш!
PORA
931.07.08, 18:20Відповідь на 6 від Милана
Заздрю Тобі, що ще спробуєш вперше , бо я цього року їх так обжерся, що вже дивитися не можу...
Гість: maximus_30
101.08.08, 09:36Відповідь на 8 від PORA
а потім смажити, чи варити?дійсно гарний рецепт, впевнений що самому вполювати та приготувати на природі набагато смачніше...