З днем державного прапора! / україна, символ, прапор
З днем державного прапора!

Коментарі

123.08.24, 15:58

    223.08.24, 22:13Відповідь на 1 від Nech sa paci

      325.08.24, 22:52

      Була на відкритті цієї пам'ятки. Майже рік ходили в обхід, чекали, що там побудують. Красиво було, погода була чудова, сонце сяяло, але хлопці сказали, що то фаліческій символ, ми з дівчатами сперечалися, потім пішлі у літнє кафе, їсти морозиво. Наробили багато світлин "фаоічного символа". Особисто я була вражена скількі місця висвободилося.

        426.08.24, 09:35Відповідь на 3 від Vivyenn

        Була на відкритті цієї пам'ятки. Майже рік ходили в обхід, чекали, що там побудують. Красиво було, погода була чудова, сонце сяяло, але хлопці сказали, що то фаліческій символ, ми з дівчатами сперечалися, потім пішлі у літнє кафе, їсти морозиво. Наробили багато світлин "фаоічного символа". Особисто я була вражена скількі місця висвободилося.Фалічні символи то символи життя

          526.08.24, 23:20Відповідь на 4 від ajnbybz

          Була на відкритті цієї пам'ятки. Майже рік ходили в обхід, чекали, що там побудують. Красиво було, погода була чудова, сонце сяяло, але хлопці сказали, що то фаліческій символ, ми з дівчатами сперечалися, потім пішлі у літнє кафе, їсти морозиво. Наробили багато світлин "фаоічного символа". Особисто я була вражена скількі місця висвободилося.Фалічні символи то символи життяЯкі усі розумні)

            626.08.24, 23:50Відповідь на 5 від Vivyenn

            Була на відкритті цієї пам'ятки. Майже рік ходили в обхід, чекали, що там побудують. Красиво було, погода була чудова, сонце сяяло, але хлопці сказали, що то фаліческій символ, ми з дівчатами сперечалися, потім пішлі у літнє кафе, їсти морозиво. Наробили багато світлин "фаоічного символа". Особисто я була вражена скількі місця висвободилося.Фалічні символи то символи життяЯкі усі розумні)Читати нікому не заборонено

              726.08.24, 23:55Відповідь на 6 від ajnbybz

              Була на відкритті цієї пам'ятки. Майже рік ходили в обхід, чекали, що там побудують. Красиво було, погода була чудова, сонце сяяло, але хлопці сказали, що то фаліческій символ, ми з дівчатами сперечалися, потім пішлі у літнє кафе, їсти морозиво. Наробили багато світлин "фаоічного символа". Особисто я була вражена скількі місця висвободилося.Фалічні символи то символи життяЯкі усі розумні)Читати нікому не забороненоЗвісно !