disu
15.05.15, 23:50
чистесенький
Nech sa paci
26.05.15, 11:14Відповідь на 1 від disu
Вимитий.
36.05.15, 11:16Відповідь на 1 від disu
Доброго дня.
46.05.15, 11:18Відповідь на 3 від Nech sa paci
Доброго дня.доброго дня, Толічок! *пиріг з ревенем*
56.05.15, 11:19Відповідь на 4 від disu
Тоді вже з борщівником.
66.05.15, 11:20Відповідь на 5 від Nech sa paci
Тоді вже з борщівником.нєєєєєєєєєє-тишо
76.05.15, 11:47Відповідь на 6 від disu
Є їстівні (після термообробки) сорти.
86.05.15, 11:51Відповідь на 7 від Nech sa paci
Є їстівні (після термообробки) сорти.так після термообробки мона їсти практично ВСЕЕ
96.05.15, 11:53Відповідь на 8 від disu
Жилізо?!!
106.05.15, 12:00Відповідь на 9 від Nech sa paci
Жилізо?!!ну, а каша з топора як жеж? просто жилізоо буде многоразового використання, ну і навар , апять такі
Україна, Київ
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
disu
15.05.15, 23:50
чистесенький
Nech sa paci
26.05.15, 11:14Відповідь на 1 від disu
Вимитий.
Nech sa paci
36.05.15, 11:16Відповідь на 1 від disu
Доброго дня.
disu
46.05.15, 11:18Відповідь на 3 від Nech sa paci
доброго дня, Толічок!*пиріг з ревенем*
Nech sa paci
56.05.15, 11:19Відповідь на 4 від disu
Тоді вже з борщівником.
disu
66.05.15, 11:20Відповідь на 5 від Nech sa paci
нєєєєєєєєєє-тишо
Nech sa paci
76.05.15, 11:47Відповідь на 6 від disu
Є їстівні (після термообробки) сорти.
disu
86.05.15, 11:51Відповідь на 7 від Nech sa paci
так після термообробки мона їсти практично ВСЕЕ
Nech sa paci
96.05.15, 11:53Відповідь на 8 від disu
Жилізо?!!
disu
106.05.15, 12:00Відповідь на 9 від Nech sa paci
ну, а каша з топора як жеж? просто жилізоо буде многоразового використання, ну і навар , апять такі