Потребую вашої поради.Зараз живу на дачі.Поруч в 70м. доживає свій вік стара відьма.Вона вже не встає і за нею доглядає її син.Останнім часом чорна кішка цієї відьми не йде з мого двору.Все намагається потрапити в будинок.Я з дитинства ненавиджу чорних котів.А ця лізе і лізе.Почав потрохи підкормлювати її,бо вже не дає спокою.Що робити? / животные, птицы, насекомые
Потребую вашої поради.Зараз живу на дачі.Поруч в 70м. доживає свій вік стара відьма.Вона вже не встає і за нею доглядає її син.Останнім часом чорна кішка цієї відьми не йде з мого двору.Все намагається потрапити в будинок.Я з дитинства ненавиджу чорних котів.А ця лізе і лізе.Почав потрохи підкормлювати її,бо вже не дає спокою.Що робити?

Інформація

  • Група: «Смішні коти» (5455 з 9821)
  • Папка: Животные,насекомые,пр
  • Додана: 24.01.2012
  • Камера: Nikon D90
  • Дата зйомки: 20 січня 2012, 15:39:03
Детальна інформація

Коментарі

124.01.12, 14:55

Маю власного кота Васю і собаку.Цого чорного не збираюсь забирати собі,Як позбавитись цього бісового створіння,і чи не загрожує мені і моїй родині ця нечиста сила.

    224.01.12, 15:13


    фото цікаве, а що робити - не знаю.
    може перехрестити її, водою свяченою покропити, а головне, напевно, не боятися її.
    до того ж, вона не повністю чорна: підборіддя біле, та й вуха. Отож, вона проосто кішка.
    а ще кажуть, що чорні коти приносять щастя тим, у кого живуть.

      324.01.12, 15:15

      А це не жарти, доречі...Я тобі про подібне ще давно писав.
      А чого чорних не любиш? Вони такі самі, як і інші. І взагалі, навішування саме на котів всіляких темних речей це доволі новітнє явище. Через урбанізацію на котів повісили те, що з незапам'ятних часів вішали на кролів та зайців. Скажімо, Пушкін А.С. не опинився серед декабристів на Сенатській площі виключно через те, що коли вже туди виїхав з "дачі" йому шлях перебіг ЗАЄЦЬ. Він був людина суєвірна - і повернув назад.
      Це все чудово, але тварина, що жила при відьмі може нести негативну енергетику, без різниці якого кольору та кіт чи не кіт. Єдине що можу сказати - не вбивати ні в якому разі буде гірше, це точно.

        Гість: R0mmel

        424.01.12, 15:21Відповідь на 2 від Oleksander

        фото цікаве, а що робити - не знаю.
        може перехрестити її, водою свяченою покропити, а головне, напевно, не боятися її
        плюсую! Іще треба запросити священника, освятити хату і подвір"я (це можна робити не один раз, а бажано раз хоча б в 4-5 років). І рекомендую сповідатися і причаститися всією сім"єю. Тоді та сила на тебе не буде мати ніякого впливу.

          524.01.12, 15:22Відповідь на 3 від Танк_

          Вбивати звичайно не збираюсь,але й не знаю як здихатись її.Сидить під дверима і все.До того ж мій кіт мабуть має з нею стосунки.

            624.01.12, 15:24Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

            фото цікаве, а що робити - не знаю.
            може перехрестити її, водою свяченою покропити, а головне, напевно, не боятися її
            плюсую! Іще треба запросити священника, освятити хату і подвір"я (це можна робити не один раз, а бажано раз хоча б в 4-5 років). І рекомендую сповідатися і причаститися всією сім"єю. Тоді та сила на тебе не буде мати ніякого впливу.
            Дякую.Гарна пропозиція!

              724.01.12, 15:25Відповідь на 2 від Oleksander

              Дякую за пропозицію.

                824.01.12, 15:25

                  924.01.12, 15:29

                  Раджу прислухатися до ком. №4 плюс можна ще власноруч окропити хату і подвір’я свяченою водою, особливо Стрітенскьою (вона має надзвичайну силу проти впливу чорної магії) і бажано не пускати до хати кота.

                    Гість: Рус с kija

                    1024.01.12, 15:33Відповідь на 1 від Davigadoff

                    Маю власного кота Васю і собаку.Цого чорного не збираюсь забирати собі,Як позбавитись цього бісового створіння,і чи не загрожує мені і моїй родині ця нечиста сила.Ваша ЖОНА теж ВєдъМа. Всі жони вєдьми, тобто ті що рожали.http://blog.i.uauser/2410661/453284/
                    Може вона Чаклунка? А котище в чому винне? Освячуйте САМ кожен тиждень хату, поставте обереги над вхідними дверима, в кожній комнаті по Образу, а в Сієтлыці Хрест.То до вас сам той не зайде.
                    Нечиста сила сама не приходить, якщо її навмисно не запрошують. Прочитайте на кота Отче-Наш та перехрестіть.Та попросіть вибачення за пересуд тої жінки, бо ви ж не бачили що вона чимось займається.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна