Поминаєм героів козаків та АТО і УПА ! Молим Бога за всіх живих  а особливо за наших патріотів які борються проти імперідіотів ! Вірим  що Украіну очолять Бог й Шевченко і Бандера й УПА воскреслі Герої 2015рБ ! Молімось й вимолимо +Борімось  і виборемо +Разом здобудем Перемогу ПРАВДИ і ДОБРА+Вірим у воскресіння з небес з героями УПА нашого синеокого русого Бога і СПАСА Ісуса  проти Антихриста ПУТІНА= ГУГЛи=Пророцтва УПА=Слава Україні ! /
Поминаєм героів козаків та АТО і УПА ! Молим Бога за всіх живих а особливо за наших патріотів які борються проти імперідіотів ! Вірим що Украіну очолять Бог й Шевченко і Бандера й УПА воскреслі Герої 2015рБ ! Молімось й вимолимо +Борімось і виборемо +Разом здобудем Перемогу ПРАВДИ і ДОБРА+Вірим у воскресіння з небес з героями УПА нашого синеокого русого Бога і СПАСА Ісуса проти Антихриста ПУТІНА= ГУГЛи=Пророцтва УПА=Слава Україні !

Коментарі

18.11.14, 12:18

Галичанин дністрянин засновник КОЗАЦЬКОЇ СІЧІ на ХОРТИЦІ й перший Гетьман Украіни ДМИТРО Вишневецький названий козаками "БАЙДА" або ж "Байдак" що значить "човен"+Помянемо славного ГЕРОЯ який був родом з Зарваниці та після славних битв потрапив в полон та був спокушений стати головним командиром яничар та за відмову прийняти мусульманську віру та одружитись на красуні доньці султана мучениче загинув від бусурман та має воскреснути з святими Божими обранцями очоливши разом з Тарасом Шевченком і Степаном Бандерою народне повстання по Дніпру ймовірно 2014року та за Божим і Кобзаревим благословенням керуватиме облвладою в СІЧЕСЛАВІЇ а міліоннне місто назване іменем Богом проклятого комуножида що мав партійну кличку "Петровский" отримає свою давню назву Січеслав!

    28.11.14, 13:16

    Вітаєм з святом Дмитра всіх іменинників а також НАСТЮ Дмитрук ! Не віримо БЕЗБОЖНИКАМ при владі але вірим Богу і Божим НАШИМ людям і що все так не буде та наш БОЖИЙ НАРОД з Ісусом справжню Божу козацьку УССДержаву скоро здобуде ! ЄДНАЙМОСЯ проти усіх комуноімперПРиблудів і все більше будьмо БОЖІ ЛЮДИ ! http://www.youtube.com/watch?v=wZ-0KE7NlnE Щасливо з Богом ! http://blog.i.ua/user/4400999 РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМ ! Слава Україні !

      316.10.15, 19:45

      Царство Небесне й слава навіки героічному ГАЛИЧАНИНУ ХРИСТИЯНИНУ першому ГЕТЬМАНУ КОЗАЦТВА Украіни народженому біля славноі Зарваниці добродію Дмитрові Байді ВИШНЕВЕЦЬКОМУ якого день героічноі смерті у 1563році згадуємо 16 жовтня ! Вічна пам`ять й дай Бог воскресіння з небес з Героями і друзями УПА ! Знаємо від Пресвятоі Богородиці ми офіцери\капелани УГВР що саме ВОСКРЕСЛИЙ в новім вічномолодім тілі Дмитро Вишневецький буде скоро головний керівник Січеслава \колишнього Дніпропетровська й області \ а Гетьманом УКРАІНИ навіки стане Тарас Шевченко ! Про це СЕНСАЦІЙНЕ ВІДЕО 2013року за яке ТАЙНО заборонила ж2 писати будь які вістки в ЗМІ.....та БУДЕ САМЕ так ! Слава легендарному ОТАМАНУ Дмитрові БАЙДІ й всім гідним козакам

        417.10.15, 00:22

        *u a_flag*