Кизиловое. /
Кизиловое.

Інформація

Коментарі

18.09.17, 11:19

    212.03.18, 11:40

    А який в тебе рецепт і що маєш на виході?

      312.03.18, 11:44Відповідь на 2 від Акварель

      А який в тебе рецепт і що маєш на виході?На выходе внезапно получается варенье

        412.03.18, 12:30Відповідь на 3 від Zmeelove

        А який в тебе рецепт і що маєш на виході?На выходе внезапно получается вареньеА як серйозно? Бо маю кизил, і не зовсім розумію, що з нього зробити, щоб справді смачно

          512.03.18, 14:08Відповідь на 4 від Акварель

          А який в тебе рецепт і що маєш на виході?На выходе внезапно получается вареньеА як серйозно? Бо маю кизил, і не зовсім розумію, що з нього зробити, щоб справді смачноКизил зимой? Какая прелесть. Я варю варенье, однажды делал джем, но ну его – мороки много. Варенье варю так: бланширую в небольшом количестве воды ягоды минут пять, потом прямо туда засыпаю половину сахара. Ну а дальше – как обычно – несколько раз довожу до кипения до готовности. Обычно это пять варок. Одна варка в день. При каждой варке досыпаю сахара так, чтобы в итоге получилось 1:1. Можно меньше

            612.03.18, 14:16Відповідь на 5 від Zmeelove

            А який в тебе рецепт і що маєш на виході?На выходе внезапно получается вареньеА як серйозно? Бо маю кизил, і не зовсім розумію, що з нього зробити, щоб справді смачноКизил зимой? Какая прелесть. Я варю варенье, однажды делал джем, но ну его – мороки много. Варенье варю так: бланширую в небольшом количестве воды ягоды минут пять, потом прямо туда засыпаю половину сахара. Ну а дальше – как обычно – несколько раз довожу до кипения до готовности. Обычно это пять варок. Одна варка в день. При каждой варке досыпаю сахара так, чтобы в итоге получилось 1:1. Можно меньшеТітка дарує відро замороженого Я стільки компоту не наварю
            Слухай, а воно тоді ягоди як зсихаються ніби, да? Не розлізуться?

              712.03.18, 16:51Відповідь на 6 від Акварель

              С замороженным вообще непонятно, что будет Бланшировка нужна как раз для того, чтобы ягоды не мумифицировались