Камінь з Новосілок на території Золочівського замку.
Камені з зашифрованими загадковими написами, що датуються XIV-XV ст., з лісу поблизу села Новосілки - одна з найбільших загадок і таємниць Золочівщини. Написи, зроблені готичним шрифтом, до цього часу не прочитані. За переказами, ці камені - усе, що залишилося від безповоротно зруйнованого у XVI столітті Новосілківського замку, який побудували вихідці з Угорщини, нащадки багатого лицарського ордену тамплієрів. У надписах на каменях начебто було зашифровано, де тамплієри заховали свої скарби. / архітектура, скульптура, золочів, золочівський замок, китайський палац, львівщина туристична, камені з новосілок
Камінь з Новосілок на території Золочівського замку.
Камені з зашифрованими загадковими написами, що датуються XIV-XV ст., з лісу поблизу села Новосілки - одна з найбільших загадок і таємниць Золочівщини. Написи, зроблені готичним шрифтом, до цього часу не прочитані. За переказами, ці камені - усе, що залишилося від безповоротно зруйнованого у XVI столітті Новосілківського замку, який побудували вихідці з Угорщини, нащадки багатого лицарського ордену тамплієрів. У надписах на каменях начебто було зашифровано, де тамплієри заховали свої скарби.

Коментарі

119.05.13, 14:11

+++ Рекламую Ваш альбом тим, хто мені задає запитання, мовляв, нехай вам дадуть відповідь ті, які відвідали цей замок.

    219.05.13, 21:27Відповідь на 1 від Alter ego*

    +++ Рекламую Ваш альбом тим, хто мені задає запитання, мовляв, нехай вам дадуть відповідь ті, які відвідали цей замок.Дякую!