Prasat Prang
Koh Ker, Cambodia / азия, камбоджа, репортаж, храм, путешевствия, жара, cambodia, asia, koh ker
Prasat Prang
Koh Ker, Cambodia

Інформація

  • Канал: «Старовина» (10536 з 19131)
  • Папка: Vietnam & Cambodia
  • Додана: 9.03.2012
  • Камера: Sony DSC-H9
  • Дата зйомки: 20 квітня 2011, 7:33:18
Детальна інформація

Коментарі

19.03.12, 21:05

Ось він, найвеличніший з храмів Кох Керу. Не знаю чому, але ця піраміда мене вразила більше ніж всіма відомий Ангор Ват.
Прасат Пранг домінує над усім комплексом й складається з 7 рівнів висотою 32 м і стороною 55 м. На вершині піраміди знаходилася Лінга, за оцінками вчених, вона повинна була бути розміром не менше 4 метрів і вагою 24 тони. Колись на піраміду можна було піднятися, навіть були зроблені сходи, але зараз сходи закриті й охорона пильно стежить за відвідувачами. І все завдяки російським (нікого не хочу образити, але факт є факт) туристам, вони вирішили розгойдати камінь на самій верхівці піраміди, чого й добилися, й камінь полетів до низу, знищивши частину драбини. Щоб не допустити таких руйнувань у майбутньому, влада закрила прохід до оглядового майданчику на горі.

    29.03.12, 21:51

    Окрім величі ця піраміда вкрита таємницями й містикою. Вірак розповідав, як був членом дослідницької групи. Вони вважали, що Лінга впала в колодязь, який знаходиться всередині піраміди й хотіли дістати її. Було багато вчених з різних країн, намагалися просвітити піраміду, але так нічого і не виявили. Всі хто спускався в шахту піраміди загинули, окрім одного місцевого. Кажуть, він поклявся господарям піраміди, що ніколи не повернеться, якщо вони відпустять його. Він й зараз живе в селищі біля комплексу. На Новий рік всі збираються на святкування біля піраміди, лише він сидить вдома.
    Також вчені думали розібрати піраміду з одного боку, щоб дістати Лінгу, але так само гинули люди й нічого не виходило. Якісь містичні сили заважали їм. Зрештою вони відмовилися від своїх задумів.

      39.03.12, 21:52

      Час і місце побудови також залишили багато запитань. Головним чином все це визначали зорі. Але не ясно, чому вона має таку схожість з мексиканською пірамідою, адже вони ніколи там не були.
      Але все-таки, щось там є.

        49.03.12, 22:55


        Очень интересно

          59.03.12, 23:01Відповідь на 4 від Lyudchen


          Очень интересно
          це тільки половину з того, що я пам'ятаю
          дякую

            610.03.12, 19:51Відповідь на 1 від Zhukin

              710.03.12, 19:54

              жаль, что нет возможности теперь подниматься, возможно, на верху можно было ощутить энергетические потоки , не спроста же она такая вся окутанная мистикой ... можно было бы , если на вершине прислушиваться к себе и к природе , а не быть имбицилом

                810.03.12, 20:02Відповідь на 6 від Valeri-ya

                є такі.. (пі-пі-пі)..туристи

                  910.03.12, 20:05Відповідь на 7 від Valeri-ya

                  жаль, что нет возможности теперь подниматься, возможно, на верху можно было ощутить энергетические потоки , не спроста же она такая вся окутанная мистикой ... можно было бы , если на вершине прислушиваться к себе и к природе , а не быть имбициломенергетика там сильна, мій фотоапарат працював через раз, а у подруги взагалі блимкотів екран і нічого не можна було зняти. а за відчуттями, це було що неймовірне, сповнене якоюсь ейфорією

                    1010.03.12, 20:07Відповідь на 9 від Zhukin

                    жаль, что нет возможности теперь подниматься, возможно, на верху можно было ощутить энергетические потоки , не спроста же она такая вся окутанная мистикой ... можно было бы , если на вершине прислушиваться к себе и к природе , а не быть имбициломенергетика там сильна, мій фотоапарат працював через раз, а у подруги взагалі блимкотів екран і нічого не можна було зняти. а за відчуттями, це було що неймовірне, сповнене якоюсь ейфорією ничего себе эффекты !!!! ... вот бы на пирамиду !

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна