24 липня 1990року було піднято Український Прапор над Київською Міськрадою / історія незалежності україни
24 липня 1990року було піднято Український Прапор над Київською Міськрадою

Інформація

Коментарі

116.10.17, 15:00

Мені тоді ще не було 13-ти років. Погано пам'ятаю ці події. У мене тоді був перехід від ляльок до танців. Пам'ятаю сварку в хаті, коли було голосування за незалежність України. Мама (росіянка) голосувала За, батько (українець) Проти. З тих часів у поглядах батьків мало що змінилося, мама і тепер при кожній сварці дорікає татові, що він недобитий комуняка .

    216.10.17, 15:05Відповідь на 1 від muxa-xa-xa

    Мені тоді ще не було 13-ти років. Погано пам'ятаю ці події. У мене тоді був перехід від ляльок до танців. Пам'ятаю сварку в хаті, коли було голосування за незалежність України. Мама (росіянка) голосувала За, батько (українець) Проти. З тих часів у поглядах батьків мало що змінилося, мама і тепер при кожній сварці дорікає татові, що він недобитий комуняка.
    Там серія - Десь з півсотні світлин. Буде час - погортайте!

      316.10.17, 15:08Відповідь на 2 від Кривовус

      Мені тоді ще не було 13-ти років. Погано пам'ятаю ці події. У мене тоді був перехід від ляльок до танців. Пам'ятаю сварку в хаті, коли було голосування за незалежність України. Мама (росіянка) голосувала За, батько (українець) Проти. З тих часів у поглядах батьків мало що змінилося, мама і тепер при кожній сварці дорікає татові, що він недобитий комуняка.Там серія - Десь з півсотні світлин. Буде час - погортайте!Я гортаю-гортаю