майонез без яєць
(пропорції є приблизними)
аквафаба (нутовий) 2-3 ст.л.
гірчиця 1/2 ч.л.
мед 1/2 ст. л.
яблучний оцет 1 ст. л.
сіль
збити в блендері
поступово вливати і збивати приблизно 100-200 мл олії (в мене виноградних кісточок)
дуже смачно!!!
Нащо так напружуватися?
Олія+гірчиця+оцет=майонез.
Сіль, цукор за смаком.ніякої напруги)) завжди залишається з консервованого нута рідина, смачна та поживна, все в блендер і готово...весь смак саме, коли збиваєш блендером, майонез виходить густим і не розшаровується
Актуально то как!
Но вычитал где то:
Сметана + соевый соус + специи...
Самое то для простого блогера... смак другий, це смітаний соус))) а майонез без яєць та смітани дуже легкий, мені дуже сподобався...бо звичайний майонез дуже давно не їм, він мені не смачний
Актуально то как!
Но вычитал где то:
Сметана + соевый соус + специи...
Самое то для простого блогера... смак другий, це смітаний соус))) а майонез без яєць та смітани дуже легкий, мені дуже сподобався...бо звичайний майонез дуже давно не їм, він мені не смачний С удовольствием бы попробовал, но где взять аквафаба?
смак другий, це смітаний соус))) а майонез без яєць та смітани дуже легкий, мені дуже сподобався...бо звичайний майонез дуже давно не їм, він мені не смачний С удовольствием бы попробовал, но где взять аквафаба? я покупаю консервированый нут, где в составе только нут, вода и соль...его использую либо в салатах, либо делаю хумус...а вода, которая остается в банке это и есть аквафаба...
смак другий, це смітаний соус))) а майонез без яєць та смітани дуже легкий, мені дуже сподобався...бо звичайний майонез дуже давно не їм, він мені не смачний С удовольствием бы попробовал, но где взять аквафаба? я покупаю консервированый нут, где в составе только нут, вода и соль...его использую либо в салатах, либо делаю хумус...а вода, которая остается в банке это и есть аквафаба... Ишь как! Спасибо, буду искать оный в наших краях!
на здоровье...если будете делать , то взбивать нужно будет минут 5-7...я сначала аквафабу взбивала с полминуты, и потом , когда масло вливала, еще около 7 минут
на здоровье...если будете делать , то взбивать нужно будет минут 5-7...я сначала аквафабу взбивала с полминуты, и потом , когда масло вливала, еще около 7 минут Спасибо! Непременно учту! .
Ибо очень надо забыть о покупном...
Нащо так напружуватися?
Олія+гірчиця+оцет=майонез.
Сіль, цукор за смаком.ніякої напруги)) завжди залишається з консервованого нута рідина, смачна та поживна, все в блендер і готово...весь смак саме, коли збиваєш блендером, майонез виходить густим і не розшаровуєтьсяКонсерви Не вживаю
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
ajnbybz
11.02.24, 23:48
Нащо так напружуватися?
Олія+гірчиця+оцет=майонез.
Сіль, цукор за смаком.
Logic_man
22.02.24, 19:35
Актуально то как!
Но вычитал где то:
Сметана + соевый соус + специи...
Самое то для простого блогера...
Маммамія
33.02.24, 21:51Відповідь на 1 від ajnbybz
ніякої напруги)) завжди залишається з консервованого нута рідина, смачна та поживна, все в блендер і готово...весь смак саме, коли збиваєш блендером, майонез виходить густим і не розшаровується
Маммамія
43.02.24, 21:54Відповідь на 2 від Logic_man
смак другий, це смітаний соус))) а майонез без яєць та смітани дуже легкий, мені дуже сподобався...бо звичайний майонез дуже давно не їм, він мені не смачний
Logic_man
53.02.24, 22:22Відповідь на 4 від Маммамія
С удовольствием бы попробовал, но где взять аквафаба?Маммамія
63.02.24, 22:37Відповідь на 5 від Logic_man
я покупаю консервированый нут, где в составе только нут, вода и соль...его использую либо в салатах, либо делаю хумус...а вода, которая остается в банке это и есть аквафаба...
Logic_man
73.02.24, 22:51Відповідь на 6 від Маммамія
Ишь как! Спасибо, буду искать оный в наших краях!Маммамія
83.02.24, 23:03Відповідь на 7 від Logic_man
на здоровье...если будете делать , то взбивать нужно будет минут 5-7...я сначала аквафабу взбивала с полминуты, и потом , когда масло вливала, еще около 7 минут
Logic_man
93.02.24, 23:23Відповідь на 8 від Маммамія
Спасибо! Непременно учту! .Ибо очень надо забыть о покупном...
ajnbybz
103.02.24, 23:52Відповідь на 3 від Маммамія
Консерви Не вживаю