майонез без яєць
(пропорції є приблизними) 
аквафаба (нутовий)  2-3 ст.л. 
гірчиця 1/2 ч.л.
мед 1/2 ст. л.
 яблучний оцет 1 ст. л.
 сіль 
збити в блендері 
поступово вливати і збивати приблизно 100-200 мл олії (в мене виноградних кісточок)
дуже смачно!!! / еда, рецепты, выпечка, питание
майонез без яєць
(пропорції є приблизними)
аквафаба (нутовий) 2-3 ст.л.
гірчиця 1/2 ч.л.
мед 1/2 ст. л.
яблучний оцет 1 ст. л.
сіль
збити в блендері
поступово вливати і збивати приблизно 100-200 мл олії (в мене виноградних кісточок)
дуже смачно!!!

Інформація

Коментарі

11.02.24, 23:48

Нащо так напружуватися?
Олія+гірчиця+оцет=майонез.
Сіль, цукор за смаком.

    22.02.24, 19:35

    Актуально то как!
    Но вычитал где то:
    Сметана + соевый соус + специи...
    Самое то для простого блогера...

      33.02.24, 21:51Відповідь на 1 від ajnbybz

      Нащо так напружуватися?
      Олія+гірчиця+оцет=майонез.
      Сіль, цукор за смаком.
      ніякої напруги)) завжди залишається з консервованого нута рідина, смачна та поживна, все в блендер і готово...весь смак саме, коли збиваєш блендером, майонез виходить густим і не розшаровується

        43.02.24, 21:54Відповідь на 2 від Logic_man

        Актуально то как!
        Но вычитал где то:
        Сметана + соевый соус + специи...
        Самое то для простого блогера...
        смак другий, це смітаний соус))) а майонез без яєць та смітани дуже легкий, мені дуже сподобався...бо звичайний майонез дуже давно не їм, він мені не смачний

          53.02.24, 22:22Відповідь на 4 від Маммамія

          Актуально то как!
          Но вычитал где то:
          Сметана + соевый соус + специи...
          Самое то для простого блогера...
          смак другий, це смітаний соус))) а майонез без яєць та смітани дуже легкий, мені дуже сподобався...бо звичайний майонез дуже давно не їм, він мені не смачний
          С удовольствием бы попробовал, но где взять аквафаба?

            63.02.24, 22:37Відповідь на 5 від Logic_man

            смак другий, це смітаний соус))) а майонез без яєць та смітани дуже легкий, мені дуже сподобався...бо звичайний майонез дуже давно не їм, він мені не смачний С удовольствием бы попробовал, но где взять аквафаба?
            я покупаю консервированый нут, где в составе только нут, вода и соль...его использую либо в салатах, либо делаю хумус...а вода, которая остается в банке это и есть аквафаба...

              73.02.24, 22:51Відповідь на 6 від Маммамія

              смак другий, це смітаний соус))) а майонез без яєць та смітани дуже легкий, мені дуже сподобався...бо звичайний майонез дуже давно не їм, він мені не смачний С удовольствием бы попробовал, но где взять аквафаба?
              я покупаю консервированый нут, где в составе только нут, вода и соль...его использую либо в салатах, либо делаю хумус...а вода, которая остается в банке это и есть аквафаба...
              Ишь как! Спасибо, буду искать оный в наших краях!

                83.02.24, 23:03Відповідь на 7 від Logic_man

                на здоровье...если будете делать , то взбивать нужно будет минут 5-7...я сначала аквафабу взбивала с полминуты, и потом , когда масло вливала, еще около 7 минут

                  93.02.24, 23:23Відповідь на 8 від Маммамія

                  на здоровье...если будете делать , то взбивать нужно будет минут 5-7...я сначала аквафабу взбивала с полминуты, и потом , когда масло вливала, еще около 7 минут Спасибо! Непременно учту! .
                  Ибо очень надо забыть о покупном...

                    103.02.24, 23:52Відповідь на 3 від Маммамія

                    Нащо так напружуватися?
                    Олія+гірчиця+оцет=майонез.
                    Сіль, цукор за смаком.
                    ніякої напруги)) завжди залишається з консервованого нута рідина, смачна та поживна, все в блендер і готово...весь смак саме, коли збиваєш блендером, майонез виходить густим і не розшаровується
                    Консерви Не вживаю

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна